Ötvös Tibor

Watch Dogs - Assassin's Creed - közös univerzum

Véget ért a találgatás, az Assassin's Creed és a Watch Dogs ugyanabban az univerzumban játszódik.

Már évek óta zajlik a találgatás azzal kapcsolatban, hogy a Ubisoft két franchise-a, a Watch Dogs és az Assassin's Creed vajon ugyanabban az univerzumban játszódik. Nos, a francia kiadó állandóan szolgáltatta az alapot ezen találgatásoknak, hiszen még a Black Flagben is megemlítésre került a Watch Dogsban szereplő cég, a Blume. De Olivier Garneau, a Black Flag modern szekciójának fontos alakja is kiruccant Chicagóba, ahol aztán a Watch Dogs egyik mellékküldetésében fel is bukkant.

Ma azonban minden kétség elillant, hiszen az Origins modern szekciójában a laptopokat böngészve futhatunk bele a lenti fotóba, melyen éppen azt láthatjuk, ahogy a Watch Dogs első részének hőse kiiktatja a már említett Oliviert. Most már csak az a kérdés, hogy mikor lesz egy valódi cross-over, azaz a modern korban játszódó részekben felbukkan Aiden vagy épp az aktuális Assassin's Creed hős jut el Chicagóba.

Aki pedig szívesen kipróbálná a Watch Dogs kínálta kalandot, az most november 13-ig ingyen megteheti, hiszen egy Uplay regisztráció után már szedhetjük is ingyenesen a játékot.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!