Ötvös Tibor

20 percnyi Assassin's Creed: Origins

Egy 20 perces jelenetben mutatja meg csodás tájait az Assassin's Creed: Origins.

Közeledik az Assassin's Creed: Origins megjelenése, mely a ma megjelent előzetesek alapján kimondottan érdekes módon és sikerrel helyezi új alapokra a népszerű szériát. Személy szerint alig várom, hogy kipróbáljam a Unity és a Syndicate okozta csalódások után, de addig is érdemes megnézni a ma megjelent videót. Ebben nagyjából 20 percnyi játékmenetet láthatunk, 4K felbontással, Xbox One X-en.

Az Origins egy trilógia első darabja lesz, mely az ókori Egyiptomban játszódik. A kor Kr.e. 1400 körül járunk majd, a második fejezetben Görögországba, a harmadikban pedig Rómába jutunk majd el. Az Origins hőse Bayek, Siwa szülötte, az egyiptomi katonai szervezet, a Medjay tagja és természetesen az Asszaszinok és a Templomosok közötti harc egyik fázisát ismerhetjük meg majd benne. Az Origins október 27-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    hát szép, szép... de a karakter mozgása minden eddiginél viccesebbb (konzolosabb) lett harc közben, mint valami darabos gyorsított felvétel. Ahogy öt métert repül az ellenfél egy ütéstől, meg 4-5 mellövéstől sem esik össze pedig nincs rajta páncél. És semmi látható harcrendszer nincs, csak csapkodás, amíg a játékos vagy az ellenfél ki nem fekszik.