Ötvös Tibor

Trónok harca játékot készít a Bethesda?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Bethesda egy Trónok harca játékot készít.

A Trónok harca népszerűsége világszerte töretlen és éppen ezért meglepő kicsit, hogy az RPG-k világában folyamatos minőséget produkáló Bethesda még nem nyúlt ehhez a fantasy világhoz. De nagyon úgy tűnik, hogy most mindez megváltozhat, hiszen a Target honlapján egy darabig látható volt a Bethesda: Game of Thrones cím. Persze egyből elindultak a találgatások is annak kapcsán, hogy vajon ez lenne a Bethesda titokzatos projektje, melyről már korábban is olvashattunk?

A Game of Thrones egyébként már kapott pár játékváltozatot, de őszintén szólva egyik sem ragadt meg nagyon a köztudatban. Még a TellTale Games is képes volt egy meglehetősen unalmas és végtelenül bugos programot készíteni, holott ez a név azért megérdemelne egy igazi, akár a Skyrim játékmenetét alkalmazó programot. Természetesen a cég nem nyilatkozott az ügyben, így csak reménykedni tudunk abban, hogy a hír/pletyka valós tényeket takar.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Ja, nem lenne rossz pl. egy hősök korában (Age of Heroes) játszódó majdnem klasszikus RPG belőle, amikor még voltak azok az elf-utánzat humanoidok (Children of the Forest).
    De bármi jó lenne, csak a War of the Five Kings korszakot hagyhatnák ki belőle, mert arról szól a sorozat.

    Nem is hangzik rosszul egy ilyen című RPG, hogy "A Song of Ice and Fire: The Age of Heroes". :D Persze csillagozva oda lehetne rakni, hogy Game of Thrones, hogy mindenki tudja, miről van szó... :D
  • Fbn Lx #1
    az lesz a címe, hogy game of thrones online, és a level 1-es küldetésben 10 white walker heart-ot kell összegyűjteni az éjjeli őrség vezetőjének