Ötvös Tibor

Már kész a Dragon Age 4 és 5 sztorija

A BioWare a Mass Effect szériáját jegeli és ennek most a Dragon Age sorozat rajongói örülhetnek is.

A Mass Effect: Andromeda fogadtatása meglepően vegyes volt. No persze nem a visszajelzések voltak meglepők, hanem az, hogy egy BioWare szintű csapat egy közepes címmel jelentkezik. Mindenesetre a látottak alapján a hibából tanultak a kiadónál és a csapatnál is és kicsit pihenőre küldik a franchise-t és egy másikat emelnek elő. A Dragon Age széria a második résszel már hozott egy gyengébb epizódot, de a harmadik, az Inquisition ismét egy remek fantasy-t nyújtott. A BioWare pedig már készül a következő részekre.

Mike Laidlaw, a franchise felelős vezetője elárulta, hogy már a negyedik és ötödik epizódok gerincét szolgáló történet is készen áll, az alapok már le vannak fektetve. "Nem tervezzük befejezni a Dragon Age sorozatot, így nincs is még lezárva a sztori. A célunk, hogy minden egyes fejezet lezárása után már ott legyen készen a következő két epizód története, hogy szépen össze tudjuk fűzni azokat." A BioWare jelen pillanatban az Anthem fejlesztésére koncentrál és hivatalosan még nem tudjuk, merre halad a Dragon Age, de feltehetően hamarosan leleplezik a negyedik epizódot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #7
    Komolyan azt hiszik, hogy egy elcseszett szkriptet ha nem a ME-hez hanem a DA-hoz dobnak az majd meghozza a sikert? A DA 1 és a ME 1-2 azért nevezhetőek nagyon jó játékoknak, mert szélsőséges, radikális döntésekkel formálhattuk a sztorit.
  • BrockSamson #6
    Erdekes, engem a masodik resz sokkal jobban lekotott, mint a harmadik, sot az utobbit vegig sem jatszottam.
  • cateran #5
    "Már kész a Dragon Age 4 és 5 sztorija"

    Volt 1 kis idejuk valamelyik kaveszunetben?
  • Ender Wiggin #4
    Az első két mass effect alapján sokan gondolták, hogy marad a minőség és 100-ig fel lehet tornászni. aztán mégse...
  • grobs #3
    Ha annyi energiát fektetnek bele mint a 3. részbe akkor a címben nyugodtan fel lehet tornászni a számot vagy 100-ig.

    Utoljára szerkesztette: grobs, 2017.08.14. 21:22:12
  • Jagdgeschwader #2
    Remélem az Inquisition sztoriját lehet folytani, szívesen pontot tennék a skinhead elf rohadék karrierének végére. A gond az, hogy a karakterem two-handed fegyókat használt...
  • Whysper #1
    Hja ,ho gy a story már kész. akkor már csak 100 év 8)