Ötvös Tibor

Call of Duty: WWII - vége a végtelen futásnak

Az életerő automatikus visszanyerése mellett már a végtelen sprint sem áll majd rendelkezésünkre az új Call of Duty részben.

Az Activision láthatóan szeretné visszanyerni a Call of Duty rajongókat és ezért egész komoly változtatásokat eszközölnek a játékmenetben. A világháborús WWII-ben az életerő automatikus visszatöltődése elmarad és a multiban női karaktereket is kapunk. Ma pedig kiderült, hogy a végtelen sprintelés sem áll majd a rendelkezésünkre. A minél realisztikusabb megvalósítás érdekében tűnt el az egyébként a rajongók által korábban követelt lehetőség, de valahol érthető a döntés.

A Call of Duty: WWII a világháború borzalmaiba kalauzolja el a játékosokat és már az első küldetésekben a újra megtapasztalhatjuk a normandiai partraszállás eseményeit. A főszerepet azonban egy kisebb csapat katona kapja, akik egy küldetés sorn az ellenséges vonalak mögött rekednek. Az eddig látottak alapján a program kimondottan hangulatos lesz és reméljük, hogy nem rontja el az élményt az Sledgehammer Games.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ozimak #7
    Ha ugyanazt tetves 600 éves motort fogják továbbfoltozni megint, akkor megbaxta a puli a hektort... akármilyen történet vagy feature lesz benne (vagy nem lesz).
  • NEXUS6 #6
    Hát ha ez tényleg így van, azért remélem, hogy ezek nem jelentenek akkor a problémát, hogy egy jo single módot, meg élvezetes MP-t ösze rittyencsenek, és nagyon esetleg kicseréljék a végleges játékban a nem autentikus hangokat, amit a tréler filmbe beraktak.
    ;)
  • liberty2 #5
    Egy FPS játékon ne a valóságos elemeket keressétek, azokra ott vannak az FPS szimulátorok mint Americas Army vagy Arma. ;)

    Én várom már, hogy megjelenjen, örülnék már ismét egy jó 2. VH-s CoD-nak. Bár nekem a World at War is bejött, de ezzel nagyrészt egyedül voltam.

    Ja, igen. Szerkesztőknek:
    Harmadik bekezdés - első mondat:
    "... és már az első küldetésekben !!!!a!!!! újra megtapasztalhatjuk a normandiai ..."
    Harmadik bekezdés - második mondat:
    "... akik egy küldetés !!!!sorn!!!! az ellenséges vonalak ..."

    You are welcome :)
    Utoljára szerkesztette: liberty2, 2017.05.29. 11:43:13
  • NEXUS6 #3
    Nem tudom mire gondolsz, mert a géppuskás jelenetben rendesen puffog, ahogy kell, az elején amikor meg elsűvít/gellert kap a lövedék annak szerintem pont ilyen fütyülős hangja van.

    A Stukára meg felszerelték a Jerikó nevű szirénát, attól volt olyan vijjogó hangja, ha arra gondolsz.
  • GSAgent89 #2
    A trailer alapján ami tuti csalódás az az mg42 hangja, ami olyan mint egy jövőbeli lézerfegyver puttyogós hangja, és a ju87 g sorozat hangja, ... remélem a többi fegyvernél nem lesz az az idegesítő lézerhang, mert az mg42 csak akkor lenne hiteles, ha realisztikusan visszaadná a jellegzetes "darálós" hangot
  • Eriongtk #1
    Végtelen fütás?

    Battlefield esetleg, CoD pont arról volt híres hogy emberünk 10 lépést volt képes megtenni aztán már lihegett...Max a Marathon perk, de résztől függően az is csak nagyon kevés esetben adott végtelen sprintet, Többnyire csak duplázta az időt amig futhattunk