Ötvös Tibor

Áprilisban bőven lesz mivel játszani

Az áprilisi kínálat robbanásszerű növekedést mutat a márciusihoz képest, szóval tavasszal lesz mivel játszani a PC-s és konzolos játékosoknak egyaránt.

Minden különösebb kertelés nélkül vágjunk is bele, hiszen áprilisban valóban rengetegjátékkal jelentkeznek a kiadók. 7-én rögtön egy korábbi, sikernek cseppet sem nevezhető akciójáték feljavított változata kezdi meg a sort. A Bulletstorm: Full Clip Edition-t nem titkoltan Duke Nukem figurájával próbálták meg elsőre eladni, de feltehetően a Forever bukása miatt eléggé megcsappant a karakter hírneve, így az első pár trailer után ki is került a képből. Persze kíváncsian várjuk, hogy mire lesz képes a Bulletstorm új kiadása, hiszen ezen múlik a második rész is.

A Planescape: Torment Enhanced Edition 11-én jelenik meg és személy szerint ezt a programot várom a legjobban és csak remélni merem, hogy a Beamdog csapata nem tolja el az új változatot. A Marvel Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Epidose One - Tangled up in Blue április 18-án indul el feltehetően világhódító útjára - persze ez függ attól is, hogy a Telltale Games mennyire tudja majd megújítani saját, valljuk be mostanra kicsit idejétmúlt grafikájával és megszokott játékmenetével megáldott játékait.


Szintén ezen a napon a mászkálós-platformer rajongók is örülhetnek, hiszen jön a The Disney Afternoon Collection, melyben összesen hat klasszikus címet találunk: Chip 'n Dale Rescue Rangers, Chip 'n Dale Rescue Rangers 2, Darkwing Duck, DuckTales, DuckTales 2 és TaleSpin. A játékok természetesen HD grafikát kaptak, de a különböző szűrők segítségével akár az eredeti, 80-as évekbeli látványt is visszakaphatjuk. Aki a kicsit humorosabb platformereket részesíti előnyben, annak ideális választás lehet a Voodoo Vince Remastered is.

21-én érkezik a Syberia 3, mellyel később biztosan foglalkozunk még egy kritikában is, hiszen az igazán minőségi kalandjáték manapság ritka mint a fehér holló (és most nem a Telltale Games interaktív filmjeire gondolok, hanem például az amúgy zseniális Thimbleweed Park szintű címekre). Kate harmadik kalandja azonban nagy eséllyel indul és reméljük, hogy be is váltja a hozzá fűzött reményeket. Ahogy egyébként az Everything is, mely egy a mi világunkba helyezett No Man's Sky-nak tűnik. Az ambiciózus projekt szerint bármit irányíthatunk az egész univerzumban. Ezt a kijelentést azonban kérdőjelezzük meg, amíg bizonyítékot nem nyer.


Április 25-én érkezik a Sniper: Ghost Warrior 3, melynek premierjét számos alkalommal halasztották már el. Ezek után kíváncsian várjuk, hogy a CI Games programja mennyire felel majd meg a mai követelményeknek, hiszen az eddigi két fejezet nem törte át azt a képzeletbeli ingerküszöböt, mellyel beírta volna a nevét a műfaj rajongóinak emlékezetébe. 28-án pedig végre az Ausztráliában nagy botrányt kavart Outlast 2 is megjelenik és ezzel a horror műfaj rajongói is megkapják a saját maguk kis csemegéjét. Májusban pedig szintén nem panaszkodhatunk, hiszen a Prey mellett a The Surge is jön, szóval szép tavasz elé nézünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TokraFan #3
    Pont ez jutott eszembe nekem is a video láttán. De az egész játék értelmét sem látom. Ok, le tudunk menni bakteriális, vagy akár egysejtű szintig, vagy akár univerzális léptékig, de minek? 1-2 óráig érdekes, és aztán? A megvalósítás is béna, nem lehet bejárni a területeket rendesen, hanem idétlen módon az adott organizmussal -akár csoportban???- kezelhetetlen módon vonaglani.
    Nem tudom, ennek mi köze van a No Man's Sky-hoz?
  • Voltan #2
    Full Throttle Remastered?
    Warhammer 40K Dawn of War III ?
    Little Nightmares ?

    Kicsit nézzetek már utána a dolgoknak bazmeg, ez így nagyon igénytelen.
  • sárkánylovag #1
    Ez az Everything meg mi ?:)
    Nem tudnak a fiúk karakter animációt csinálni ?
    Nem baj görgessük 90 fokonként jó az úgy :)))))