Ötvös Tibor

Már elérhető a Conan Exiles a torrent-oldalakon

Egy nap alatt feltörték a Conan Exiles-t, de ez most nem a másolásvédelmi rendszer hiányossága miatt történt.

A Funcom óriási hibát követett el, melyet kegyetlenül ki is használtak a warez-mágusok. Történt ugyanis, hogy a Conan Exiles az előzetes terveket követve meg is jelent a Steam Korai Hozzáférés berkeiben, majd érkezett egy frissítés, ami valamilyen titokzatos okánál fogva kiiktatta a programban megtalálható Anti-Tamper rendszert. Így az egyébként addig pazarul működő Denuvo máslásvédelmi rendszer megkerülhető volt és a kalózok rá is vetették magukat.

Alig pár órával később már kijött az új javítás, ami visszaállította a korábbi megoldást, azonban addigra már meg volt a törés és fel is került a warez oldalakra a Conan Exiles. És miután nem egy MMO-ról van szó, hanem egy szóló módban, netes hozzáférés nélkül is játszható alkotásról (melyben ráadásul host-ként meg is hívhatjuk ismerőseinket és így már multiban is játszhatunk), a Funcom most foghatja a fejét. A csapat egyébként egy közleményt adott ki, melyben abban reménykednek, hogy aki esetleg kipróbálta a tört változatot, az a frissítések és extra tartalmak miatt átpártol a hivatalos verzióra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gregoryan #6
    Valakienek nincs kedve Coop-ban kipróbálni ezt agamet velem közben voice?

    Nekem csak esténként jó de PVE-t szivesen tolnék coop-ban.
    dobjob egy Privit pls
  • Ironman2 #5
    Pedig hatalmas siker,nekem nagyon bejön ez a rabszolgatartósdi,hatalmas klánokat lehet alkotni npc-kből is,Van történet is,vannak mesélő npc-k is,meg kell őket keresni,vannak elrejtett barlangok,törzsek közti háború,singlében is van akkora élmény,hát még multiban.A hátasokat hiányolom egyedül,avval az indokkal nem rakták be,hogy elég kicsi a világ.Igaz lehetett volna nagyobb is,ha nem sivataggal töltik ki az üres részt,amúgy meg akkora a terület mint az ARK pályái (mivel ugyanaz az editorral készült).Nagyon sok potenciál van a játékban,kiváncsi vagyok merre fejlődik,akarom az én kis falumat a rabszolgákkal!!!
  • wraithLord #4
    Az évezred égése már megvolt. No Man's Sky. Az sem volt annyira rossz, csak a hype-hoz és az árához képest.

    Nekem mondjuk nem jön be annyira ez a sok félig-meddig realisztikus, bugyuta túlélő játék. De a Conan világával keresztezve szerintem bukta nem lehet. Ugyanolyan, mint a többi + a hibákat talán javítják az Early Access fázisban + mivel EA, ennél még jobb is lesz + Conan. Mitől lenne ez bukta? Az Age of Conan MMO, az azért kicsit más, és kicsit más elvárások vonatkoznak rá.
    A Steam értékelések már most 66 %-nál vannak, és leginkább könnyen módosítható játékmechanikai és technikai problémák miatt húzzák le.

    (Nem vettem meg vagy torrenteztem le, csak követem Steamen, és néztem 1-2 óra gameplayt belőle.)
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2017.02.05. 11:00:44
  • grebber #3
    Meg is érdemled akkora egy rakás szar ,hogy én égek. Age of Conan ehhez képest az univerzum legjobb játéka volt de az is bukta lett.. akkor ez az évezred égése lesz...ja nem mert már MOST AZ!
  • zsozso29 #2
    Kösz hogy szóltál már töltöm is
  • Lapajka #1
    Hát ezt bebukták az extraprofittal dolgozó kiadók ismét... ;) XD
    Eddig úgy tudtam, az SG nem támogatja a warez-t.... :D