Ötvös Tibor

Kirobbanó siker a Resident Evil 7

A Resident Evil hetedik része elérte a 2.5 millió leszállított darabszámot és ezzel a széria átlépte a 75 milliós eladást.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a mai nap a Resident Evil rekordjairól szól, hiszen a mozis siker után a játékváltozat is szépen hozott a konyhára. A Resident Evil 7: Biohazard nekem személy szerint nem tetszik, mert bár önmagában remek játék de a kultikus sorozathoz semmi köze, de eme véleménnyel nagyon kisebbségben maradok. A Capcom a héten ugyanis bejelentette, hogy 2.5 millió példányt küldtek ki a boltokba (vagyis ennyire adtak le rendelést az üzletek), ám hogy ebből mennyit vásároltak meg, nem ismert. Ahogy egyébként a digitális eladások számait sem ismerhetjük még.

Mindenesetre azt is elárulta a kiadó, hogy az 1996-os első rész óta az összes platformot, mellékszálat és kiadást beleszámítva a Resident Evil franchise 75 milliós eladást produkált. A Capcom szeretné, ha a hetedik fejezetből márciusra 4 millió darabot adnának el, ami nem reménytelen próba, hiszen a demót 7.15 millió felhasználó töltötte le és az ötödik részből 7.1 milliót, míg a kétes minőségű hatodikból 6.6 milliót adtak el. Kritikánk hamarosan olvasható lesz a játékról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsozso29 #2
    Na úgy látom lehet tőtikézni, nemsoká akkor én is kipróbálom
  • unstmon #1
    Ha valakinek AMD videokártyája van, 8 gigánál kevesebb memóriával, neki érdemes kikapcsolnia a 'shader cache' opciót, mert jelentősen feljavul a játék alatti teljesítmény...


    Utoljára szerkesztette: unstmon, 2017.01.29. 07:57:05