Ötvös Tibor

A második Mass Effect után játszódik az Andromeda


A bejelentés szerint 2185-ben veszi kezdetét a Mass Effect: Andromeda, ami egyébként a Mass Effect 2 - Lair of the Shadow Broker DLC kora.

Tegnap elég sok infót ismerhettünk meg a Mass Effect: Andromeda kapcsán, de természetesen még mára is jutott bőven elég érdekesség. Az például eddig nem volt ismert, hogy pontosan mikor is játszódik az új fejezet és ez hogyan kapcsolódik majd az eredeti trilógiához. Nos, a Ryder-testvérpár története 2185-ben kezdődik, mikor a Mass Effect 2 sztorija végződik és a Lair of the Shadow Broker DLC is ebben az évben játszódik. Az Andromeda világában azonban ebben az évben indul el 600 éves útjára az új hős elhagyva a Tejutat.

2186 pedig az az év, amikor a Mass Effect 3 elkezdődik, a Reaperek megszállják a világunkat és a Mass Effect 2: Arrival DLC is játszódik. A Ryder-ék ilyenkor mélyálomban haladnak a céljuk felé és minderről fogalmuk sincs. Így az új kalandunk valamikor 2785 környékén kezdődik, amikor felébredünk az álmunkból. A másik érdekesség pedig, hogy a második fejezetben megjelent Loyality-küldetések is visszatérnek, azaz ismét segíteni kell majd a társainknak egy-egy küldetésben. Aki pedig szeretne, már jelentkezhet is a béta-tesztre a BioWare Beacon oldalán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #4
    Te vajon az internetrol olvastad el a Mass Effect tortenetet? Miert kotsz bele egy meg nem is ismert tortenetbe, hogyha az elozo, mar evek ota ismert befejezeset sem ismered?
  • Ender Wiggin #3
    Ha az ME2 idején indulnak, akkor milyen fejlesztés lehet? Akkor az adott kor szintének képességével kellene működniük. De persze az írók most felülírják a trilógia fizikáját és előhúznak a semmiből egy szerkezetet, ami majdnem fele olyan gyors, mint a reaperek és senki nem tudott róla még a nagy összefogás idején sem. Deus ex machina. Vajon hány író, hány évig erőlködött, mire ez a "komoly" ötlet megszületett? Kb. mint a befejezés, hogy "kék, piros vagy zöld színt kér a játékos? Mind rossz, de azért nesze itt van..."
  • Vata111 #2
    A Mass Effect világban van superluminális repülés mass relay nélkül is, csak korlátozott hatótávval az üzemanyagfelhasználás miatt. Gondolom itt lehetett valami nagy fejlesztés, hogy hirtelen megezerszereződött (vagy tízezerszereződött) a megtehető távolság.
  • Ender Wiggin #1
    És akkor itt bedobnak valami baromságot arra, hogy miként lehet 1-2 millió fényévet utazni mass relay nélkül (vagy természetesen találnak egyet, amiről semmi említés nem volt az x könyvben, játékban, ami pont oda vezet). Már is felejtős és erőltetett...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.09. 22:10:40