Ötvös Tibor

Nem mindegy, hol veszed meg a digitális Call of Duty kiadást


Érdekes megoldásra lehet figyelmes a Call of Duty: Infinite Warfare rajongótábora, mely jelentősen befolyásolhatja a multis játékot.

Az Activision ismét igen megoldást eszközölt, melyre csak az adott játék megvásárlása után derült fény. Kiderült ugyanis, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare bár olcsóbb a Windows 10 Store-ban, mint a Steam oldalán, de ha egyik helyről megvásároljuk a programot, akkor a multiban bizony nem leszünk képesek a másik oldallal játszani. Vagyis ha a Windows boltjában vásároltuk, akkor akik a Steam oldalán vették meg a játékot, nem lesznek elérhetők multiban. Ráadásul a program nem támogatja a cross-play lehetőséget sem, azaz konzolosok PC-sekkel nem csatázhatnak. És így egyértelmű, hogy az Xbox Play Anywhere lehetőség is ki lett zárva.

A szóló mód kampánya szerint a Föld nem bírta tovább elviselni a népesség ilyen jellegű növekedését és az iparosodást, így az emberek kénytelenek más bolygókra utazgatni és ott üzemanyagot és más nyersanyagokat keresni. A főszereplő a Retribution nevet viselő űrhajó vezetője, Reyes kapitány, aki az egyetlen földi jármű élén indul harcba a Settlement Defense Front erői ellen. A játékban csak Front nevet viselő ellenséges csapat tagjai a United Nations Space Alliance-ből váltak ki, erősen náci eszmékben hisznek és egyetlen céljuk, hogy ellehetetlenítsék a Föld lakóinak életét. Éppen ezért szeretnének ők is mindent megszerezni, a saját javukra fordítani a nyersanyagokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kékherceg #3
    De legalább csinál a facebook is, ott van még az origin és a jó ég tudja mikor kezd önállósodni a uplay. Így kell ezt.
  • HyBrIDNyLA #2
    http://gamegeek.hu/valve-steam-es-windows-haboru-koltozik-a-steam/

    Komoly cikkeket lehet olvasni a Steam vs. Windows Store viszályról. Ez is annak eredménye lehet, sőt biztos.
  • bunny #1
    Gratulálok. Tök jó, amikor a játék saját magával sem kompatibilis.