Ötvös Tibor

Blöff a bukás, óriási siker a Mafia 3


Egy hét alatt 4.5 millió darabot adtak el teljes áron a Mafia harmadik részéből és ezzel a 2K leggyorsabban fogyó címévé vált.

Korábban még arról írtunk, hogy a Mafia harmadik része nem fogja behozni még a gyártási költségeit sem és hatalmas nagy bukás lehet belőle. Azonban mostanra kiderült, hogy egy igen mérges egykori alkalmazott próbálkozik a 2K besározásával és ennek köszönhetően még további, a kiadóra nézve elég negatív híreket terjesztett a sajtóban. Mindenesetre a kiadó ma kiállt a befektetők és a sajtó képviselői elé és nyilvánosságra hozta az aktuális üzleti jelentését.

Ebből pedig azonnal kiderült, hogy a Mafia 3 a kiadó történetének leggyorsabban fogyó alkotása lett, hiszen mindössze egy hét alatt 4.5 millió példányt adtak el teljes áron a programból. Ezzel pedig maga mögé utasított olyan sorozatokat is, mint a Borderlands vagy az NBA 2K aktuális részei. Azonban a Mafia 3 kritikai visszhangjával nem elégedett a 2K, azonban az eladásokkal vigasztalják magukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • etniez #7
    Én már nem veszek semmit előrendelve. GTA 4 és 5 is akkora csalódás volt, végül egyiket sem fejeztem be.
  • Ender Wiggin #6
    Gondolom megnézték New Orleans időjárási statisztikáit, és látták, hogy nincs olyan hónap, amikor átlag 7 napnál kevesebbszer esik (és nem 5-10 mm, mint Mo-n, hanem minimum 90), de a nyári hónapokban 14-15 napon is van eső (150-200 mm). Így mondhatjuk, hogy elég autentikus időjárás van a játékban...?
  • caprine #5
    Így van, az öcsém is már a megjelenés előtt 1 hónappal megrendelte, aztán most meg nem játszik vele mert nem tetszik. Alapvetően tényleg jó játék, csak lenne még min csiszolni, meg tesztelni, javítgatni, rá kellett volna még szánni vagy fél évet. A történet jó, olyan dumák vannak benne, hogy csak lesek. Számomra az egyik legidegesitőbb benne, hogy min 50%-ban esik, de hogy ez miért jó arra nem jöttem rá.
  • Ender Wiggin #4
    Azé' a 400 milliós produkciós költségekre termelt 800 milliós bevétel (250 amerikában) nem nevezhető jól teljesítésnek a mozikban. De a többivel egyetértek :-D
  • zsozso29 #2
    Igen ennyit jelen a név, mindenki ismeri mindenki várta mindenki űber szuper jóra számított, 1 hét alatt meg is vette mindenki, utána meg verik a fejüket a falba, egy hulladék lett, pozitív értékelést még nem láttam
    "visszhangjával nem elégedett a 2K, azonban az eladásokkal vigasztalják magukat."
    nem is értjük hogy mért, jót röhögnek a markukba, a sok lúzer useren.
  • Ender Wiggin #1
    Akkor ez hoppácska! Kezdem is vágni a centit a GOTY verzióig...