Ötvös Tibor

Megszerezte a NovaLogic címeit a THQ Nordic


Újabb komoly franchise-ok kerültek a THQ Nordic birtokába a NovaLogic bekebelezésének köszönhetően.

A NovaLogic csapat neve feltehetően csak az idősebb játékosok számára mond valamit, azonban ők bizonyára kellemes nosztalgiával gondolnak vissza a cég logójával ellátott alkotásokra. Igazi klasszikusokat adott a játékvilágnak a csapat. Elég csak a Delta Force, a Comanche, a Joint Operations vagy az F-22 Lightning szériákra gondolni. A THQ Nordic pedig ma bejelentette, hogy ezentúl ők rendelkeznek a címekkel és reményeink szerint kezdenek is velük valamit.

"30 évnyi fejlesztés után örömmel adjuk át a stafétát a THQ Nordic számára" - árulta el a NovaLogic vezetője és alapítója, John Garcia. "Nagyon örülünk, hogy ilyen szakértői kezekben láthatjuk a franchise-okat." Természetesen erre az új tulajdonos is reagált. Reinhard Pollice elmondása szerint örülnek a portfólió bővülésének és reményeik szerint találnak olyan csapatot, akik méltó módon folytatják majd valamely szériát. Ha szavazni lehetne, én az F-22 és az Armored Fist visszatérésének örülnék, de egy jól kivitelezett Delta Force is pazar lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kissssss #4
    egy delta force tényleg jöhetne...
  • Ender Wiggin #3
    Hát igen, én is. Az első kettőt még elő is veszem néha a mai napig. A realisztikus ballisztika úttörői voltak FPS-ben.
  • Gauge #2
    Reméljük, hogy tényleg vannak elképzelésiek, s jó elképzelésik a jövőt illettően. Delta Foce-szal mennyit játszottam anno....
  • Ender Wiggin #1
    A Nordic Games jól bevásárolt. Vettek egy csomó hányatott sorsú kiadót meg fejlesztőt az összes sikeres játékukkal (JooWood, THQ, Dreamcatcher, Atari, 2015 Inc, Remedy).