Ötvös Tibor

PC-n is játszható a Red Dead Redemption...

Ha élvezni akarjuk a Red Dead Redemption első részét PC-n, akkor a PlayStation Now szolgáltatására is szükségünk lesz.

Mikor augusztusban a Sony bejelentette a PlayStation Now szolgáltatását, mellyel PC-n is élvezhetjük a Sony konzoljára készített játékokat, sokan hitetlenkedve fogadták a hírt. Ám még aznap kiderült, hogy nem valami átverésről van szó és nincs benne semmi trükk: ha a megfelelő konfigurációval rendelkezünk, akkor valóban kiélvezhetünk olyan címeket, mint a God of War 3 vagy a The Last of Us. Ma azonban kiderült, hogy a Red Dead Redemption első része is elérhető lesz ilyen módon.

A dolog két dolog miatt sem meglepő. Először is a PC-s tábor eléggé kiakadt azon, hogy a Red Dead Redemption 2 jelen állás szerint nem lesz elérhető számítógépekre és valahogy le kell csitítani őket. A második pedig, hogy igazából semmilyen extra fejlesztést nem kell eszközöljenek, hiszen az Xbox One-ra elérhetővé vált változat kirobbanó siker lett és ezért jön a PS4-es verzió is. És ezzel már a PS Now miatt a PC-s tábor is játszhat. Két legyet egy csapásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Yagami #4
  "És a ni no kuni is meg sok más (a cikkíró nagy rdr fan lehet hogy így kiemelte : )"

  Inkább szerintem az van, hogy te vagy totálisan rágyógyulva a japán-témákra, ezért sem szól másról sosem egy kommented se (gamestaron dettó így volt anno), mint hogy japán. Van más is ezen a bolygón, elárulom.
  (egy hatalmas anime-fan bytheway)
 • zola2000 #3
  És a ni no kuni is meg sok más (a cikkíró nagy rdr fan lehet hogy így kiemelte : )

  Egyébként rpcs3al bármilyen ps3 játék játszható akár fullhdben csak erős gép kell hozzá és bluray olvasó (az eredeti játék betöltéséhez : )

  már teljesen jó: https://www.youtube.com/watch?v=PHOjceQsa0k és elég egyszer megvenni a játékot nem kell bérleti díjat fizetni (mert a ps nowon csak bérelni lehet játékokat, megvenni nem. )
  Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.10.22. 18:39:56
 • Kikikirly1991 #2
  ,,második pedig, hogy igazából semmilyen extra fejlesztést nem kell eszközöljenek, hiszen az Xbox One-ra elérhetővé vált változat kirobbanó siker lett és ezért jön a PS4-es verzió is. És ezzel már a PS Now miatt a PC-s tábor is játszhat. Két legyet egy csapásra."

  De ha jól tudom PS Now-al csak a PS3-as verzióval játszhatunk minden játékkal,magyarán 720P és pl Last Of Us esetén 30FPS(nem is tudom hogy jelent e meg játék 720p 60fps-el).
  27 colos FullHD monitorom van,pixelsűrűség így is alacsony,cserébe jó nagy szóval én imádom,élmény ekkora kijelzőn játszani.Viszont 720p már csak pixelsűrűség miatt is rossz lenne, nem is natív felbontás,szóval ráadásnak társulna mellé némi elmosódás is .
  Tervezek karácsonykor beszerezni használt PS4-et Hori Tac 4 billel és egérrel(nagyon béne vagyok kontrollerrel) végigvinni jobb konzol címeket.
  Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.10.22. 01:29:57
 • dregnarr1 #1
  Vicces, hogy nem az Xbox miatt játszható PC-n, hanem a konkurencia jóvoltából.