Ötvös Tibor

Gears of War 4 - íme a nyitány


Felkerült a netre a Gears of War 4 első 20 perce.

Október 11-én jelenik mg a Gears of War negyedik része, melyet Xbox One-on már lehet is tölteni - igaz, indítani majd csak a premier napján lehet. A játék milliós rajongótábora kapcsán nem lehet kérdés, hogy a Microsoft nem kockáztatott sokat a folytatással. A sok videó és kép után ma pedig végre megérkezett a prológus, a játék első 20 percét bemutató jelenetsor, melyet mindenképpen érdemes megnézni.

A Gears of War 4 25 évvel a harmadik rész után játszódik. Az Imulsion Countermeasure fegyverrel nem csak a Locust, hanem a Lambent és Imulsion pusztulását is okozta. Sajnos azonban ezzel együtt a fosszilis üzemanyagok is eltűntek a világunkból és megjelentek a Windflares nevet kapott természeti jelenség is. Ennek lényege, hogy olyan erejű szél támadt, mely alapvetően változtatta meg a bolygónk felszínét. Az emberiség hatalmas falakkal körbevett városokban éli mindennapjait és egy ilyenben tengeti életét JD Fenix (Marcus fia) barátaival, ám természetesen hamarosan feltűnik egy új veszély, mely ismét lesöpörheti az embereket a világunkból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Remélem PC szép lesz, mert ez a fos semmivel sem néz ki jobban, mint 10 éve, pedig azóta UE4-re váltottak. Más kérdés, hogy a Win10 miatt sosem fogok játszani vele...