Ötvös Tibor

Íme a Gears of War 4 PC-s gépigénye


Egy friss, 4K-s trailer mellett megismerhettük a Gears of War 4 PC-s gépigényét is.

A kölni GamesCom kapcsán a Gears of War 4 is kapott egy friss trailert, melyben ráadásul a maximumra húzott grafikának köszönhetően ízelítőt kaphatunk a ránk váró kalandból. Azt pedig, hogy mindehhez milyen gépre is van szükség, a trailer alatt látható és kinagyítható hivatalos gépigény-táblázatban tekinthető meg. A Gears of War 4 október 11-én jelenik meg.

A Gears of War 4 25 évvel a harmadik rész után játszódik. Az Imulsion Countermeasure fegyverrel nem csak a Locust, hanem a Lambent és Imulsion pusztulását is okozta. Sajnos azonban ezzel együtt a fosszilis üzemanyagok is eltűntek a világunkból és megjelentek a Windflares nevet kapott természeti jelenség is. Ennek lényege, hogy olyan erejű szél támadt, mely alapvetően változtatta meg a bolygónk felszínét. Az emberiség hatalmas falakkal körbevett városokban éli mindennapjait és egy ilyenben tengeti életét JD Fenix (Marcus fia) barátaival, ám természetesen hamarosan feltűnik egy új veszély, mely ismét lesöpörheti az embereket a világunkból.



Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Ott bukik majd el, hogy Win10 kell hozzá. A játékosok 90%-a meg kitart a régi verziók mellett... Az már csak hab a törtán, hogy már a játékokban is állandóan ezt a bazi eredeti fordulatot használják, a "hős fia" is ugyanazt csinálja, mint az apja.
  • Fbn Lx #1
    nem mondanám kifejezetten szépnek a videó alapján, kb. az lenne reális ha a min spec lenne az amivel maxon fut