Ötvös Tibor

Nevet változtat a Battle.net


Nem meglepő módon a Blizzard kihúzza a szőnyeget a Battle.net alól és más néven folytatja a szolgáltatást.

A Diablo első részével együtt épült be a játékvilágba a Battle.net neve és minden szolgáltatása és az azóta eltelt 20 évben folyamatosan jelen is volt minden egyes Blizzard alkotásban komoly részt játszott. Azonban az utóbbi időszakban feltűnően sok funkciót emeltek ki a szolgáltatásból és várható volt, hogy valami történni fog. Nos, a Blizzard ma hivatalosan is bejelentette, hogy 20 éves működés után eltűnik a Battle.net.

Persze a rajongók megnyugodhatnak, hiszen minden marad valójában a régiben, csak már nem Battle.net néven lesz elérhető a szolgáltatás, hanem feltehetően a Blizzard saját nevével viszi tovább a lehetőséget. Pontos leállási dátumot nem kaptunk, de az indoklásban annyi szerepelt, hogy "hamarosan" leáll a Battle.net. A csapat szerint egyre zavaróbbá vált, hogy sokan külön identitásnak gondolták a Battle.net-et és a Blizzardot és ezt az ellentmondást szeretnék feloldani eme lépéssel. Ég veled, Battle.net - kösz mindent!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #3
    "A csapat szerint egyre zavaróbbá vált, hogy sokan külön identitásnak gondolták a Battle.net-et és a Blizzardot és ezt az ellentmondást szeretnék feloldani eme lépéssel."

    Ez teljesen hiheto magyarazat....ja nem...
  • arty #2
    pedig úgy örülnék, ha eltűnne a saját szennyük...
  • Fbn Lx #1
    "A Diablo első részével együtt épült be a játékvilágba a Battle.net neve és minden szolgáltatása és az azóta eltelt 20 évben folyamatosan jelen is volt minden egyes Blizzard alkotásban komoly részt játszott."

    Kiégett az agyam ettől a mondattól.