Ötvös Tibor

Először mozgásban a Mass Effect Andromeda


Végre megmutatta magát a Mass Effect Andromeda.

Tegnap éjszaka bemutatkozott a PlayStation 4 Neo, mellyel természetesen majd mi is foglalkozunk kiemelten is. A leleplezés PC-sek számára is érdekes pontja mindenképpen az a pár perc volt, amikor a BioWare megmutatta a Mass Effect Andromeda játékmenetét, ezzel demonstrálva a Sony új konzoljának erejét. A jelenetben a férfi Rydert láthatjuk, amint éppen a titokzatos Remnant faj által elhagyott területet vizsgálja át.

A Mass Effect: Andromeda búcsút int a Tejútnak és helyette az Androméda-galaxisban kalandozhatunk. A program a Frostbite grafikus motort alkalmazza, ami láthatóan jót tett a játéknak, hiszen valóban gyönyörűen néz ki. Ráadásul visszatér a Mako is, ami a készítők szerint nagyjából úgy viselkedik majd, mintha a Need for Speed valamely részéből emelték volna ki. A sztori legérdekesebb része azonban az a tény, hogy a férfi és női Ryder egymás mellett léteznek eme világban, hiszen testvérek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PetruZ #5
    Nem arról volt szó korábban, hogy az Andromeda nem az ME3 után, hanem valamikor az ME1 idején játszódik, az első kolóniák és a terjeszkedés időszakában?
  • Ender Wiggin #3
    De azt még mindig nem tudni, hogy 1-2 millió fényévet hogy utazott az emberiség vagy az asari (a fenti videó alapján) stb. a mass relay-k felrobbanása után (arról nem is beszélve, hogy az Arrival DLC szerint egy relay felrobbanása viszi magával az egész naprendszert is, amiben található, tehát elvileg zéró túlélőnek kéne lenni, ha a ME3 idióta írói vették volna a fáradtságot és elolvassák a korábbi írók által lefektetett szabályokat).
  • laci0604 #2
    Az a GTA lesz.
  • Prof William #1
    "Ráadásul visszatér a Mako is, ami a készítők szerint nagyjából úgy viselkedik majd, mintha a Need for Speed valamely részéből emelték volna ki."

    Vagyis minden használat előtt ki kell rángatni a pilótáját, majd megverni és lelépni a verdával? :)