Ötvös Tibor

Íme a Mafia 3 DLC-i


A 2K Games bemutatta a Mafia 3 ingyenes és fizetős DLC-it is.

Közeledik a Mafia harmadik részének megjelenése, mely természetesen megkapja majd a saját maga DLC-it is. A kiadó pedig le is leplezte, hogy milyen csomagokkal készül a rajongók számára. Az ingyenes pakkok a megszokott dolgokat kínálják (autó, ruha, fegyverek és társaik), a fizetősök azonban más komolyabb értéket képviselnek. A Faster, Baby! berkeiben Lincoln Roxy Laveau oldalán veszi fel a harcot egy korrupt seriffel, a Sign of the Times-ban egy szekta nyomába eredünk, a Stones Unturned pedig Vietnamba kalauzolja el a főhőst a CIA ügynök, John Donovan társaságában.

A Mafia 3 főszereplője Lincoln Clay, az árva gyerek, aki egész életében a családot keresi, amit aztán a háborúban meg is talál valamilyen szinten. 1968-ban, mikor visszatér New Orleans-ba rögtön azzal kell, hogy szembesüljön, hogy az újdonsült családját az olaszok kiirtották és itt vesszük át az irányítást Lincoln felett. A Mafia 3 október 7-én jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #7
    A Mafia II két DLC-je nem kimetszett volt, lévén a játék fő sztorivonalához semmi köze nem volt és más volt a főszereplő. De hasonló, a fókuszban lévő történeten kívül eső DLC-k más játékokban is voltak már. Ha ésszerűen árazzák és idővel az akciós játék tartalmazni fogja őket, akkor kinek ártanak vele?
  • Pluskast #6
    Milyen jó, hogy még ki sem jött a játék, de már a DLC-ről is olvashatunk.........
  • Cickány90 #5
    Üdv 2016-ban, ti még újak lehettek.
  • Fbn Lx #4
    az, hogy kimetszenek a játékból elemeket, amiket utólag adnak hozzá, legtöbbször plusz pénzért egy egyébként is teljes áron kínált címhez, milyen módon akadályozza a kalózkodást?
  • Nirz #3
    jah szarabb kalózkodni
  • Fbn Lx #2
    de most komolyan, miért kell ezt erőltetni.
    ez a gusztustalan dlc-s recskázás taszítóvá teszi számomra a modern aaa piacot.
  • Skhalinprimegod #1
    Kivágott tartalom pénzért....Éljen a crack!