Ötvös Tibor

Lindsay Lohan pert vesztett a Rockstar ellen


A bíróság immáron hivatalosan is kimondta, hogy a GTA 5 világa kitalált, így nem perelhető.

Bizonyára mindenki hallott már olyan perről, melyben a Rockstart és/vagy a Grand Theft Auto ötödik részét perlik be. Legutóbb Lindsay Lohan döntött úgy hogy a játék reklámozására szolgáló szőke női karakter, Lacey Jonas igazából ő és egy küldetést is átemeltek az életéből a játékba a fejlesztők az engedélye nélkül. Mellette Karen Gravano, a Maffiózófeleségek sztárja is pert indított a csapat ellen, ma azonban minden ügy végére pont került.

Bár a Legfelsőbb Bíróság befogadta a beadványt, ma kiderült hogy ez mindössze azért történt, hogy mostantól ne kelljen ezekkel az ügyekkel foglalkoznia. A hivatalos közlemény szerint ugyanis mindkét esetben elutasították a keresete, mivel "a készítők nem használták egyik színésznő nevét, hasonmását vagy fotóját sem". De még ha a fentiek közül bármelyik teljesült is volna, akkor sem lehetne perelni miatta, hiszen "egy videojáték fikciós történettel rendelkezik és mint ilyen, nem hasonlítható a valódi történésekhez." Ráadásul szatíraként is lehet rá tekinteni, hiszen a játékosokon múlik, hogyan alakulnak a történések.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • AcsMarci #4
  Én a bíróság helyében küldtem volna Lohannek egy tükröt. Nézzen bele, és akkor láthat egy agyon botoxozott, plasztikázott rémséget. Aztán megnézheti a GTA-s lányt, és rájöhet, hogy közel sem hasonlít rá.
 • R0n1n #3
  Akkor már inkább Yvonne Strahovski-ra, vagy Kate Upton-ra hasonlít, de ez a förtelem szutyok a nyomába sem ér.
 • NEXUS6 #2
  Nagyon helyes, hogy így döntött a bíróság. Meg kell állítani a celebeket, a hülyeségben, hiszen pl. a Budweiser sem perelte be őket a Pisswasser reklámok miatt.

  Ha jól tudom.
  XD
 • gforce9 #1
  Hehe én Trevorral viszem a hegyitáborba mindig. 1000 dolcsi jár érte :D Annyit ér.