Ötvös Tibor

Biztosan nem lesz Mass Effect Trilogy Remaster


Peter Moore egyértelművé tette, hogy biztosan nem lesz Mass Effetct Trilogy Remaster.

Miközben a vérmes Mass Effect rajongók már az Andromeda megjelenését várják, egyre több emberben merült fel a kérdés, hogy vajon eme hatalmas Remaster őrületben Shepard is visszatér vagy sem. Nos, ma kiderült, hogy nem fog. Peter Moore ugyanis egy friss interjúban egyértelművé tette, hogy nem lesz Mass Effect Trilogy Remaster, mert az Electronic Arts nem hisz az ilyen feldolgozásokban, helyette a folytatásokra koncentrál.

"Nem tudom, hogyan lenne időnk elkészíteni ezen remakeket" - kezdte Moore. "Mi inkább a folytatásokra koncentrálunk. De lenne rá igény? Persze, több ezren várják. De kellenek nekünk ezek a milliók? Nem tudom. Mi inkább a jövőbe tekintünk és új címeket és élményeket szeretnénk közvetíteni a rajongók felé." Szóval feltehetően jó időre elbúcsúztunk Shepard kapitánytól és jól ismert csapatától.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #11
    A Bioshock is kijön felújítva, és az még 10 éves sincs. De pl. a Sleeping Dogs-ot 2-3 év után adták el újra.
  • Zombee #10
    A BioWare honlapján pontokért elvileg kapható mindegyik. Csak BioWare pontokat nem tudsz akciósan venni, és a DLC-ket sem akciózzák, így manapság azok többe kerülnek, mint az alapjátékok. Inkább körülményesnek mondanám. Az Origin erre nem is hívja fel a figyelmet, talán játékon belül van rá utalás, hogy hol szerezheted be. Ezt nem tudom, nem játszok vele. Az biztos, hogy túlbonyolított, nem is tudom, az EA miért hagyta anno ezt.
  • Ender Wiggin #9
    http://www.polygon.com/2016/8/17/12523462/mass-effect-remasters-ea-ps4-xbox-one

    A cikkírónak üzenem, koránt sem biztos, hogy nem lesz ME remastered. És biztos siker lenne, ha minden DLC-t is tartalmazna, mert saját példámból tudom, hogy nagyon nehezen beszerezhetők a kiegészítők. Sokat már egyaltalán nem lehet kapni, még az Originen sem. Pedig mind qrva jó és nagyon sokat hozzátesznek az alapsztorihoz.
  • bandypappa #8
    http://www.nexusmods.com/masseffect/mods/1/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fmasseffect%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D1&pUp=1

    Ha nem tetszik az me1 grafikája akkor itt ez a mod. Telepítve 10gb felett van és elég szép.
  • Fenrir #7
    Azért az első rész és a harmadik rész grafikája és animációi között van egy kisebb fajta szakadék.
  • Ender Wiggin #6
    Ki beszél a happy end hiányáról?
  • hzolika #5
    Állandóan csak az utolsó rész végének a szidása megy. Én személy szerint tisztelem a készítőket, hogy volt merszük egy olyan befejezést megalkotni, ahol jó eséllyel nincs happy end. Minden csapból csak az folyik, hogy a történet végén a főhős megmenti a világot és boldogan él, amíg meg nem hal. Hát itt nem. Ez a baja mindenkinek aki károg. Szerintem meg pont így volt tökéletes és befejezett.
  • Ender Wiggin #4
    Akkor térülne meg, ha a 3. rész végét esszenciálisan megváltoztatnák. Mert az még az utólagos Extended patch-csel is ritka logikátlan fos.
  • Sequoyah #3
    Mit kell ezen remasterelni? Meg 10 eves sincs a jatek, sot a legutobbi resze meg csak 4 eves. Nem sok mindent tudnanak ma ehhez hozzatenni.
    Majd ujabb 10 ev mulva mar esetleg lesz ertelme, ha kozben annyit fejlodik a jatektechnologia.
  • Zombee #2
    Ha meg lehetne oldani, rengeteg ilyen felújított játék lenne. Textúrákhoz is hozzá kell nyúlni, nem kis meló.