Ötvös Tibor

A Resident Evil 7 sztorijával nem lesz gond

Richard Pearsey, a Spec Ops: The Line írója készítette a Resident Evil 7 történetét.

A Capcom a jelek szerint valóban alapvető pontokon változtatott a Resident Evil 7 fejlesztésekor, hiszen eddig minden esetben ázsiai írók készítették a történetet. Most azonban egy nyugati szakembert fogadtak fel és ha minden jól megy, akkor egyedi élményben lesz részünk. A végső választás ugyanis a F.E.A.R. és a Spec Ops: The Line megálmodójára, Richard Pearsey-re esett és ez jó hír lehet, hiszen a katonás kaland is kimondottan csavaros és izgalmas volt, a F.E.A.R. pedig mára már klasszikussá vált.

Persze ennél sokkal érdekesebb kérdés, hogy mennyire fog bejönni a rajongóknak ez a belső nézetes megoldás, hiszen ez talán a legnagyobb változtatás a franchise történetében. Mindenesetre a kalandot PC-n is átélhetjük és miután már kipróbáltuk, hamarosan beszámolunk az első élményeinkről. Előzetesen annyit, hogy láthatóan a Silent Hills-hez készített PT nagyon megtetszett a Capcom számára és valami olyasmit próbáltak meg ők is megalkotni, több-kevesebb sikerrel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TBTPumpa #2
    Ennyi kell a sikerhez, egyenesen Neogaf-ról:
    Ada in leather. It's all I ask.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.19. 21:35:09
  • Ender Wiggin #1
    A FEAR sztorija szar összelopkodott, kliséhegy volt, a The Line meg egy híres regényen alapult. Ha ettől lesz valaki reménybeli szerző, akkor jaaaaj, minmeghalunk!
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.06.19. 18:48:17