Ötvös Tibor

Megkapta nevét a Mass Effect: Andromeda hőse


Hivatalosan is leleplezte a Mass Effect: Andromeda hősének nevét a BioWare.

A BioWare az Electronic Arts-os prezentáció után is elárult még pár érdekességet a Mass Effect: Andromedáról. A legfontosabb, hogy a korábbi pletyka beigazolódott, hiszen a karakterünk neve valóban Ryder lesz. Ez egy semleges név, tehát a Shepardhoz hasonlóan készíthetünk férfi vagy női karaktert is. Ráadásul az Amazon netes áruháza véletlenül nyilvánosságra hozta a program megjelenési dátumát is, ami március 31-e lesz.

A Mass Effect: Andromeda búcsút int a Tejútnak és helyette az Androméda-galaxisban kalandozhatunk. A program a Frostbite grafikus motort alkalmazza, ami láthatóan jót tett a játéknak, hiszen valóban gyönyörűen néz ki. Ráadásul visszatér a Mako is, ami a készítők szerint nagyjából úgy viselkedik majd, mintha a Need for Speed valamely részéből emelték volna ki. Kíváncsian várjuk a programot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sveanie #12
    Ennyire ne legyél biztos abban, amit mondasz. Javaslom, hogy olvasd el ezt itt:

    https://www.gamekapocs.hu/tag/afterlife/blog/9473/mass_effect
  • Ender Wiggin #11
    Igen, nyilván miattam volt a sok negítív kritika és miattam adott ki mindenféle javítást a BioWare, ami a lyukakat foltozta a sztoriban. És miattam hagyták figyelmen kívül az alap küldetések íróit, mikor összedobták a frenetikus befejezést. Gratulálok.
  • Vata111 #10
    Speciel nekem tetszett a ME3 szorija, talán azért mert csak ezt a verziót ismerem, az Ender Wiggin félét nem.
    Hogy az Androméda milyen lesz, majd egy év múlva tudjuk meg. Én biztosan megveszem, fikázni ráérek akkor is, ha valóban hulladék lesz (erre azért kicsi az esély, de akár...).
  • hzolika #9
    Korábbi hírekből nekem úgy rémlik, hogy korábban küldték oda őket egy felfedező útra. Szóval nem befolyásolta őket a relay-k felrobbantak.
    Vicces azért, hogy szidják egyesek, pedig még tényleg teljesen 0, amit lehet róla tudni. Sokan mégis leírták már, hogy szar lesz és kész...
  • Ender Wiggin #8
    A 3-as forgatókönyve minden logikát nélkülözött, és fittyet hányt az előző két részre (mert új írókat szerződtettek, köztük ezt dilettáns arcot is).

    És mivel az előző úgy ért véget, hogy a mass relay-k felrobbannak, érdekesen barom fordulat, hogy a sokmillió fényévnyire lévő galaxisbe eljuthat az emberiség (vagy bárki).

    Lásd még: amit NEXUS írt...:-)
  • NEXUS6 #7
    Höhöhö. Szerintem előbb megvolt a cím aztán rájöttek, hogy van ilyen galaxis is. Mondjuk egy csillagképben van, akár ott is játszódhatna, de nekik galaxis kell, ha már az is van ilyen névvel. Vazze ezeknek miért nem elég a saját galaktikánk? Kb 1000 000 000 MEt lehetne csinálni.annélkül, hogy 2x ua naprendszerbe kéne lépni.
    ;)
  • SupraMKIII #6
    Az írót nem ismerem, de szerintem abszolult nem dilettáns - Pont a történetből következik.

    Feltéve, hogy az az emberiség nem a mostani, józan ész és túlélési ösztön nélküli faj, teljesen logikus lépés a szomszédos galaxisba menni, ha ebben a csata vesztésre áll. Márpedig nagyon úgy nézett ki hogy bukjuk, míg nem jött Chuck Norr.... izé.... Shepard kaptány :-)
  • SupraMKIII #5
    Ajjajj... Nagyon korán kezdenek infókat csorgatni, félek, mire megjelenik, már annyit fogunk tudni róla, hogy még csak újdonságnak sem fog hatni...
  • Amiga #4
    Megmondóemberkék, nyertünk tegnap 2-0-ra, úgyhogy nem kell besavanyodottan picsogni. :-)

    Várjuk a játékot szeretettel. :-)
  • Ender Wiggin #3
    Sajnos a lead az egyik ripacsé, aki a ME3-at írta... már az alapötlet az Andromédáról is olyannak tűnik, ami teljesen dilettáns húzás az eddigi sztori tükrében...