Ötvös Tibor

Az első F1 2016 képek


Megjelentek az első információk és képek a készülő F1 2016-ból.

Idén sem maradunk a száguldó cirkusz számítógépes változata nélkül és a Codemasters ma fel is tette a netre az első képeket az F1 2016-ból. A program természetesen grafikailag nagyon sokat fejlődik és számos új játékelem is bekerül a friss epizódba, mely a nyáron meg is jelenik. A versenyek során már fizikailag is megjelenik a mezőnyben a Safety Car, valamint virtuális változata is. A Karrier-módban tíz szezont tudhatunk le és kapunk egy új gyakorlási részt is.

Mivel hivatalos alkotásról van szó, így természetesen az összes hivatalos istálló és versenyző szerepel majd a programban és mi megválaszthatjuk hogy melyik csapathoz akarunk csatlakozni. Minden egyes istálló egyedi kihívásokat és célokat tűzött ki maga elé és nekünk ezt kell teljesíteni. Az F1 2016 az E3-on is kint lesz, feltehetően itt láthatjuk majd első alkalommal mozgásban a programot.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    2010 óta minden évben megvettem PC-re. És a grafikában csak nüansznyi különbséget észlelek, ellenben a G27-támogatás, az irányítás, a fizika, az AI (elsősorban a boxra gondolok) évről-évre ingadozik. Hol, jobb, hol rosszabb. De nincs egyértelmű fejlődés. Az F 2015 pedig a legnagyobb lehúzás volt.
  • Danecay #2
    Legalábbis a 2015-höz hasonló lévén tavaly új, vagy felújított engine-t kapott a játék. Ennek ellenére magas beállítások mellett az előző engine is pazar látványt nyújtott, sőt! Mi is ezzel a baj?
  • Ender Wiggin #1
    Ugyanaz a grafika, mint eddig...