Ötvös Tibor

Friss Ghost Recon: Wildlands trailer

Új trailert kapott a Ghost Recon: Wildlands.

Friss trailert kapott a Ghost Recon: Wildlands, melyről már tavaly nyár óta nem hallottunk szinte semmit. Mindenesetre ma kaptunk egy látványos videót, melyben ismét megízlelhetjük, milyen hangulatot kínál majd a program. Ezzel együtt pedig megtudhattuk azt is, hogy milyen extra bónuszokat kapunk majd előrendelés esetén. A legizgalmasabbnak a uPlayen megjelent kiadás tűnik, melyhez kapunk egy koponyát, egy headsetet és képeslapokat is.

A Wildlands világában a csapat alapú taktikázás kerül a játékmenet középpontjába és azt is érdemes megjegyezni, hogy egyetlen fő küldetést kapunk szakaszonként, nincsenek mellékvonalak. A sztori szerint Bolíviában kell csapatunkkal a kartelleket kiiktatni. Mivel a Wildlands mindössze négy évet ugrik előre az időben, így a mostanában ismert fegyvereket kapjuk, de pár darab azért kapott apróbb fejlesztést is. A játék még nem kapott megjelenési dátumot, de az E3-on kint lesz a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #1
    Kicsit mintha összegyúrták volna a Divisiont, a GR Future Soldiert, és adtak volna hozzájuk egy tényleg nyitott világot, MGSes lehetőségekkel és Just Cause fícsörökkel. :)