Ötvös Tibor

Chronicles of Elyria - élj és halj meg természetesen


Egyedi ötlettel jön a Chronicles of Elyria címet kapott MMORPG.

Az MMO-k világában ma már nem elég a sima, ezerszer látott ötletekkel bejelentkezni, hiszen az ilyen címek pillanatok alatt tűnnek el a semmiben. Éppen ezért tűnik nagyon érdekesnek a Chronicles of Elyria címet kapott projekt, melyre most indult el a pénzgyűjtés a Kickstarteren. A program egyik alapötlete, hogy az a karakter, aki túléli ebben a világban, az szép lassan megöregszik és elhalálozik. Ez a való életben 10-14 hónapos időtartamot jelent és ezen idő alatt tapasztalunk, idősödünk és majd a végén meghalunk.

Ezután lehetőségünk lesz megalkotni egy új karaktert, akibe "reinkarnálódhat" a korábbi emberünk. Azonban nem egy az egyben feltámadást könyvelhetünk el, hanem csak bizonyos képességeket öröklünk meg. Az ötlet egyébként nagyon tetszik a felhasználóknak is, hiszen még 24 nap van hátra a gyűjtésből, de a kért 900 ezer dollárból már 750 ezer meg is van. Érdeklődve követjük figyelemmel a fejlesztési folyamatokat, mert izgalmasnak tűnik a projekt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Globuska #2
    Pizzára.
  • CRMessen #1
    Izgalmasan hangzik, ahogy elrejtették az éves díjat a Spark of Life tokennel. Ha már költségek! Egy MMO fejlesztése és beindítása jóval többe kerül, mint 900k USD. Kíváncsi vagyok, mire kell nekik ez a semmi összeg.