Ötvös Tibor

Jövőre jön az új Need for Speed


2017-ben jelenik meg az új Need for Speed, melyet szintén a Ghost Games készít.

A Need for Speed november 5-én jelent meg és a siker nem is maradt el. Bár a minőségét tekintve azért lehet találni fogást a Ghost Games alkotásán, de a rajongók mégis szeretik és hosszú órákat töltenek el a szervereken. Egészen pontosan a premier óta 9,8 milliárd REP pontot gyűjtöttek össze a játékosok, 10 milliónál több Drag Race zajlott le és nagyjából 2,5 trilliárd, a játékban megszerezhető pénzt költöttek el fejlesztésekre.

Éppen ezért nem meglepő, hogy az Electronic Arts az idei évben kicsit pihenteti a franchise-t, de jövőre már ismét száguldozhatunk az utakon. A Ghost Games ugyanis ma bejelentette, hogy már készítik a következő Need for Speed címet, mely közel sem biztos, hogy számozást kap. Mi inkább az alcímek visszatérésére tippelnénk. Mindenesetre a friss címről még semmit nem lehet tudni és nagyon meglepődnénk, ha idén bármi is kiderülne róla - persze hivatalosan. "Belsős informátorok" mindig is lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Cirka 2,3 milliót adtak el belőle, amiből 2,25 PS4. A PC-sek között vagy nem népszerű (érthető okokból), vagy warezolják. A fenti statisztikák nem mérvadók, ha nem adják meg, hogy hány játékos játssza, vagy legalább azt, hogy átlagban hány órát töltöttek vele.