Ötvös Tibor

Mozgásban a Mass Effect: Andromeda

Kiszivárgott az első gameplay videó a Mass Effect: Andromedából.

Alig pár napja írtunk kicsit bővebben is a BioWare új Mass Effect játékáról, mely az Andromeda alcímet kapta, de máris kiszivárgott az első gameplay jelenetsor. Ebben ráadásul nem csak pár szereplőt ismerhetünk meg, hanem a harcokat is megtekinthetjük. Most első alkalommal például a jetpack használatát is láthatjuk és persze a grafikai megoldásokkal is szembesülhetünk. Az EA folyamatosan szedi le a trailereket a netről, így érdemes gyorsan megnézni (ha nem töltődik be, íme egy még működő link).

Az Andromeda a Tejúttól messze található Andromeda-galaxisban játszódik, ahol az emberiség új otthont próbál találni magának. Éppen ezért most mi leszünk a semmiből felbukkant hódító idegen faj és természetesen a helyiek többsége próbál majd megállítani minket. Mindezt a legkeményebb és legbrutálisabb faj vezetésével képzelik el az őslakos fajok, de szerencsére akadnak olyanok, akik eme világban is elnyomva élnek/éltek és ezért csatlakoznak hozzánk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Csacsis #5
  Jaja, Az a 2. részben ütős volt. De még1-szer nem működne.
 • Ender Wiggin #4
  És a döntések legyenek befolyással a végkimenetelre, és ne csak azon a szinten, hogy hány főhős haljon meg...
 • Paddy #3
  Legyen jobb a sztori, mint a ME3-ban....
 • Ender Wiggin #2
  Na már, ez az újból van? Elég darabos a grafika, a kopasz meg tök úgy néz ki, mint Shepherd.
 • Sir Cryalot #1
  me1-es hivalkodás is több volt mint tartalom, ennek meg több köze lesz a gears of warhoz mint az me1-ben félresikerült taktikai szálhoz:
  Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.04.02. 17:02:16