Ötvös Tibor

Gears of War 4 - friss információk a programról


Friss információk érkeztek a Gears of War 4-ről.

A Microsoft és az Epic Games tavaly jelentette bez az E3-on a Gears of War negyedik részét, melyről azóta nem nagyon tudtunk meg túl sok újdonságot. Azonban ma a Game Informer hasábjain végre elérhetővé vált számos érdekesség és új tény a játékkal kapcsolatban. A legfontosabb, hogy a Gears of War 4 25 évvel a harmadik fejezet után veszi fel a fonalat és a főszereplő nem lesz más, mint Marcus Fenix fia, JD Fenix. "JD egy idealista aki fiatalként elszökött hazulról, hogy csatlakozzon a COG milíciához" - áll a magazin hasábjain. "Egy titkosított esemény miatt azonban váltani kényszerül és erről a játékban többet is megtudhatunk."

A következő új szereplő Kait Diaz, aki természetesen JD barátja és szó szerint beleszületett a harcokba, miután szülei a Kívülállók vezetői voltak. Végül ott lesz még Delmont "Del" Walker, az ex-COG katona, aki árva és fiatalként találkozott JD-vel, majd komoly szerepet vállalt a titkos eseményben is. A Gears of War 4 továbbra is izgalmasnak tűnik és reméljük, hogy ismét egy hangulatos akciójátékkal lesz dolgunk és PC-n sem lesznek gondok a portolással.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Épp akartam írni, hogy a sztori tök mellékes, eddig sem volt semmi értelme a bro-fílingen kívül. Az első, ami megjelent PC-re tetszett, mert akkor még kevés ilyen akció volt. A BioWare-t elhagyta már az író is februárban, aki a Bungie-hoz igazolt. Pedig az Andromédára igazolták 6 hónappal ezelőtt. És a senior dev director is decemberben. Fasza.
  • Sir Cryalot #1
    Hát , ha ilyen bugyuta játék , bugyuta sztorijáról van hírecske, akkor meg lehetne említeni hogy a mass effectet fejlesztő brigád meg épp darabjaira hullik, az ex-gears of war-os fejlesztőnő épp most ugrott ki, akinek épp a továbblépése lett volna a mass effectes projekt a bugyutajáték fejlesztgetés után. De az égiek mást akartak... :D