Ötvös Tibor

Mass Effect: Andromeda - csak 2017 elején jön


Csak jövő év elején várható a Mass Effect: Andromeda megjelenése.

Aki eddig abban bízott, hogy az Electronic Arts és a BioWare idén visszahozza a monitorjainkra a Mass Effect világát, annak csalódnia kell. Az EA vezetője, Blake Jorgensen ugyanis ma hivatalosan is bejelentette, hogy az Andromeda alcímet kapott negyedik fejezet biztosan nem érkezik ebben az évben, leghamarabb 2017 elején számíthatunk a megjelenésre. "Remek üzleti év vár ránk" - kezdte beszédét a Morgan Stanley Technology, Media and Telecom Conference kereteiben Jorgensen.

"A harmadik negyedévben érkezik az új Battlefield FPS, külső fejlesztők közül pedig a Respawn tér vissza a Titanfall-lal. Mindkét alkotás a gyors játékmenetre és az akció központú lövöldözésekre épít. Ugyanakkor ott van még a Mirror's Edge, amiben azért a stratégia is kap szerepet és az üzleti évünk utolsó negyedében (ami 2017 elejét jelenti) jön a sci-fi akciójáték, a Mass Effect, szóval igen izgatottak vagyunk mind."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WoodrowWilson #7
    Jó, akkor találnak valami féreglyukat, ami csak egy irányba működik. Minden fajból felraknak néhányat a bárkára. Ott meg lehetnek olyanok, akik korábban véletlenül mentek át, meg ott fejlődött fajok, meg a korábbi ciklusokból fajok stb. Ez persze csak fantázia, de biztosan meg fogják oldani, hogy semmi köze ne legyen Shepardhöz, és ne kelljen foglalkozni a trilógia befejezésével.

    Igen, pontokért lehet. Igen, szar, drága, soha nincs leárazva, de lehet. Jóval drágább megvenni az összes DLC-t, mint magát a három alapjátékot. Nem kell Bioware oldal hozzá egyébként, Origin kliensen belül is meg lehet venni, rámész a DLC-re, és ha nincs elég pontod, akkor felajánlja, hogy vegyél. Szerencsére az Inquisition óta már beszüntették ezt a szemét pontos rendszert.
  • Ender Wiggin #6
    De amit tudni lehet az az, hogy közel azonos időben játszódik, nem X évszázad múlva. És ha mondjuk az te ötleted lenne közel a ténylegeshez, akkor hogy lesz ott más ismert faj is? Ők is bárkáznak? Az Originen sem lehet egyetlen DLC venni.
    Hónapok óta csak ez az öt termék elérhető:

    https://www.origin.com/en-ie/store/browse?q=mass%20effect%203

    Csak a From Ashes kapható a Digital Deluxe részeként (Javik). Sem a LEviathan, sem az Omega, sem a Citadel, sem a javított befejezés nem kapható. Az első két játék számos fasza DLC-jéről nem is beszélve. A BioWare oldalán meg csak pontokért...
  • WoodrowWilson #5
    Szerintem úgy oldják meg, hogy a Reaperek elleni harc közben csináltak egy bárkát, ami lefagyasztva elviszi a Tejút fajainak néhány képviselőjét az Andromédába. Az utazási idő kvázi lényegtelen Egyfajta utolsó mentsvár arra az esetre, ha a Reaperek győznének. Így aztán nem is kell majd azzal foglalkozni, hogy a három szín közül melyik befejezéssel folytatják.
    A DLC-ket meg Originen kell megvenni.
    Utoljára szerkesztette: WoodrowWilson, 2016.03.03. 14:11:52
  • Ender Wiggin #4
    Na jó, de nem arról volt szó, hogy már nem Shepherd a főszereplő? Ez mondjuk nagy hiba azok után, hogy nem kapott megfelelő elbánást a karakter a Bioware-től. Vicces, hogy házigyártású mod kell ahhoz, hogy 3 epizódnyi jó döntés után életben maradhasson...(nem mellesleg még a "javított" végű hivatalos DLC-t, meg a többi DLC-t sem lehet sehol kapni, csak a fos eredeti epizódot).
  • Sir Cryalot #3
    Harbinger : engem nem gyaksz le shöpűrd!

    Shöpürd: dehogynem , még az Andromédába is utánadmegyek te undormánygőte!

    Harbinger: jaj nekem!
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.03.03. 02:18:24
  • Sir Cryalot #2
    ...mi sem egyszerűbb: miután csaknem az összes ismert tejútrendszerbéli undormánygőtét legyakta shöpűrd , KELLETT egy mód hogy a többi undormánygőtével is leszámolhassunk, és folytatódhat a 'hősies' szélmalomharc . Unatkozás vs. Szélmalomharc = Szélmalomharc.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.03.03. 02:11:52
  • Ender Wiggin #1
    Érdekes lesz, hogy magyarázzák meg, hogy mass relay-k nélkül az Andromédába eljut az emberiség (és gondolom jópár már ismert faj)...Még warp 10-zel is 2000 évbe telik.