Ötvös Tibor

Új Fallout játékot készítene az Obsidian


A Fallout: New Vegas után visszatérne a poszt-apokaliptikus világba az Obsidian.

A Fallout negyedik része remekül sikerült és éppen ezért meglepő lenne, ha a Bethesda kiadná a kezéből a következő rész fejlesztését. Pedig jelentkező már lenne is rá. A Fallout: New Vegas alkotója, az Obsidian Entertainment egyik programozója, Eric Fenstermaker ugyanis egy interjúban bejelentette, hogy nagyon szeretnének visszatérni a Fallout-világába. Mivel a csapat a New Vegas után csak remek alkotásokat készített (South Park: The Stick of Truth, Dungeon Siege 3 és Pillars of Eternity) így talán jó kezekben lenne a cím.

Azonban a Bethesda feltehetően nem engedi ki többé a kezéből a francise-t, ráadásul a Fallout 4 viszonylag friss és inkább a DLC-kre koncentrál most a kiadó. Todd Howard, a kiadó vezetője véleménye alapján legalábbis ezt lehet levonni következtetésként. Mindenesetre a még hivatalosan be nem jelentett DLC a pletykák alapján a víz alá viszi majd a rajongókat és hatalmas lesz. Várjuk szeretettel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lerboy #10
    Lehet akármilyen grafika, a Fallout 2 feelingjét azóta sem sikerült elérni.
    A beszólások, a poénok, a körökre osztott harc... A párbeszédekről, az rpg-nél nélkülözhetetlen választási lehetőségekről nem is beszélve.

    A Fallout 3, az NV és a 4 mai szemmel és a mai elvárásokkal nézve jó játékok. Fallout szemmel nézve már sajnos nem.
  • Solear #9
    "a csapat a New Vegas után csak remek alkotásokat készített (South Park: The Stick of Truth, Dungeon Siege 3 és Pillars of Eternity)"

    Valóban? a DS3 mint jó játék?? Utoljára 500FT-ért láttam online boltban, de megitélésem szerint nem ér annyit.. Metacritic szerint is valammi 70 körül van..
    Az hogy mi számit jó játéknak erősen megitélés kérdése.. Azért félreértés ne essék, az Obsidian nem csinál annyira rosz játékokat, de azért erősnek érzem hogy a DS3 fedné a kategóriát.. Lehet csak mert kedveltem az 1-2t és a 3 orbitális csalódás volt.. Az hogy egy fejlesztő csinált jó játékokat, nem garancia arra hogy minden játéka jó (lesz).
    Utoljára szerkesztette: Solear, 2016.01.25. 10:55:22
  • ugh #8
    Na te se jatszottal a negyessel vagy a 3-assal.
    A vats rendszeren kivul szinte semmi koze hozza (max az inventory ami meg mindig frusztralo tud lenni).
  • ugh #7
    Na akkor fuss neki megegyszer szerintem .
    Rohadtul mas lett a jatek.
    Vegyel egy szemuveget is, hatha jobban latod a videokat amiket ha megnezel nem irsz ekkora baromsagokat...
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2016.01.24. 21:47:40
  • ugh #6
    Gyenge neked az agyad az.
    Siman kurva jo.
    En most toltam vegig a harmast es ugy fogtam neki a 4-esnek.
    Az osszes idegesito faszsag kikerult belole es egy baszottul komplex jatek lett azoktol meg amik bekeruletek.
    Az a gond, hogy az egysegsugaru papucsallatka szeru usak jatekos fel se fogja mi van, mert o az egygombos qte-khhez van szokva.
  • ugh #5
    Az 5.4 ugy jott ki, hogy az internet tele van hozzad hasonlo balfaszokkal akik ahelyett, hogy egy elmegyogyintezetben lennek vendegek, a neten garazdalkodnak es hangot is adhatnak a velemenyuknek (ami kb. olyan mint a fing, jobb ha bentmarad).
  • gombabácsi #4
    a new vegas olyan ronda volt hogy pár órát tudtam csak játszani vele

    jó persze tudom nem ez a lényege, de a fallout3 után nem azt vártam hogy ilyen randa legyen...

    ez a fallout4 meg ugyanaz mint a 3, ugyanaz a környezet, ugyanaz minden, hát majd ha 3 dolcsi lesz akkor megveszem
  • BrockSamson #3
    Szerintem jo kis jatek a Fallout 4, viszont az elozo reszekhez kepest keves ujdonsagot nyujt. Mig mas jatekok hatalmas teruleteket, toltes nelkuli utazast es akar multiplayer modokat nyujtanak, addig a Fallout alig lepett elore az utobbi evekben jatektechnikailag.
  • Tarathiel2 #2
    Tényleg elég gyenge eresztés volt, de azért a mc user score-t nem venném túl komolyan. Moderálatlan pöcegödör az a hely, ahol csak úgy repkednek a nullák ha nem indul el a játék az egybites júzer hulladék gépén, ha "szar a grafika," gyűlölik a kiadót vagy a kedvencem, "eredetileg hetet akartam adni de nullát adok hogy ellensúlyozzam a tízes fanboyokat"
  • molnibalage83 #1
    Remekül sikerüüüüüüüüüüüült....? 5.4-es user score...
    http://www.metacritic.com/game/pc/fallout-4