Ötvös Tibor

Leállt a Sleeping Dog: Triad Wars fejlesztése

A United Front Games bejelentette, hogy januárban leállítják a Triad Wars fejlesztését.

Őszintén meg kell mondanom, hogy számomra a Sleeping Dogs a 2012-es év legkellemesebb meglepetése és egyben legjobb játékélménye volt. A United Front Games a sok viszontagság ellenére egy igen jó kis programot tett le az asztalra és a siker hatására nekifogtak egy multis mellékág, a Triad Wars fejlesztésének. A béta-tesztelés jelenleg is zajlik, azonban a csapat ma bejelentette, hogy a munkálatok januárban leállnak.

"A Triad Wars zárt bétájának kezdetétől rengetegen léptek be Hong Kong világába" - áll a fejlesztők közleményében. "Ezen idő alatt sok visszajelzést, információt és adatot kaptunk a programról. Imádtuk nézni, ahogy élettel telik meg a Triad Wars világa, azonban sokatoknak nem tetszik ez az egész és ezért január 20-án lezárjuk a projektet." Így a nagyjából 2 éves munkálatok most mennek a levesbe és nem fog megjelenni az ingyenes Triad Wars.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JaSoN HuNTeR #2
    Nem is csodálom, tényleg elég x*r lett, finoman fogalmazva.
  • Jagdgeschwader #1
    Komolyan, egy GTA Online árnyékában számítottak sikerre? Azért jó kis játék volt a Sleeping Dogs, a legjobb klón a piacon! Azért alternatív befejezésnek tudtam volna örülni, vagy kevésbé lineáris történetnek. Remélem azért folytatás készül majd hozzá, solo kampánnyal.