Ötvös Tibor

12 perc Mafia 3

Egy 12 perces videóval mutatta meg magát újra a Mafia 3.

Újabb bemutatót kapunk a Mafia harmadik részéből, ezúttal az amerikai IGN jóvoltából. A 12 perces jelenetben egy sima sétálgatásból hatalmas és hangulatos kis tűzpárbaj lesz. Közben pedig folyamatosan hallhatjuk az egyik fejlesztőt, Haden Blackman-t, aki az oldal munkatársával beszélget a programról, annak fejlesztéséről és arról, mit is láthatunk éppen.

A Mafia 3 főszereplője Lincoln Clay, az árva gyerek, aki egész életében a családot keresi, amit aztán a háborúban meg is talál valamilyen szinten. 1968-ban, mikor visszatér New Orleans-ba rögtön azzal kell, hogy szembesüljön, hogy az újdonsült családját az olaszok kiirtották és itt vesszük át az irányítást Lincoln felett. A Mafia 3 jövőre jelenik meg. Ha nem töltődik be, akkor ide kattintva lehet megtekinteni a videót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Redknapp #2
    Ennek a Mafia sorozathoz semmi köze. A főhős egy terminátor. A játékmenet valami árkádos hülyeségnek néz ki (a játék jutalmazza a gyors és veszélyes vezetést). Az autók ütközésre robbannak. Kár is folytatni, inkább végigjátszom az 1. részt 100szor mint hogy ezt megvegyem.
  • ntom #1
    Most én vagyok a hülye, vagy tényleg havonta kiadják kb. ugyanazt a videót "soha nem látott új gameplay" néven?
    - megy a járdán, a rendőrszirénák eltúlzott fényével, kb. mintha 2 reflektor pörögne a szirénák helyén
    - temető scene
    - night klub olyan fényekkel a plafonon, amelyek kb. 10 éve voltak divatban
    - autós üldözés, megkockáztatom minden esetben ugyanazzal az autóval.

    Azon kevesek egyike vagyok, aki imádtam a mafia2-őt, de ez a mesterséges hype-keltés valahogy most nem akar összejönni...