Ötvös Tibor

A Counter-Strike világát is betámadják a zombik

A CS sem marad zombi-mentes.

A Nexon Europe zombikkal népesíti be minden idők egyik legsikeresebb FPS-ét, a Counter-Strike-ot. A hivatalosan a Counter-Strike Nexon: Zombies nevet kapott projekt a harmadik negyedévben jelenik meg és teljesen ingyenesen lesz elérhető. A fejlesztést egyébként a Valve és a Nexus közösen végezték és a hivatalos közlemény szerint számos új szörnyet, játékmódot, fegyvereket és helyszíneket kapunk majd.

Ugyanakkor az olyan eredeti CS-módok, mint a Hostage Rescue és a Bomb Diffusion is visszatérnek a pakkban. A Counter-Strike Nexon: Zombies természetesen csak és kizárólag a Steam-rendszerben lesz elérhető. Reményeink szerint a Gamescomon már mozgásban is láthatjuk a projektet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • StoneCold7 #5
  Az a baj, hogy nem csinálnak egy igazán jó zombis játékot, inkább mindenbe beleerőszakolják. Mondjuk oké ott van a két Dead Island de azért viszonylag hamar ki lehet pörgetni őket. 2. világháborús játékok legalább a legtöbbje egy normális és igényes játék volt, sőt forradalmi, de a zombik azok csak simán kiegészítők a legtöbb esetben. Mondjuk a Killing Floor meg a Left 4 dead ek is jók, de azoknak már lejárt az idejük.
 • Zombee #4
  Dead Island, Dead Rising. És ennyi, a többi indie, de indie vonalon engem jobban untat a millió retro pixel játék. Na abból tényleg sok van.
  A közeli jövős témából viszont van sok.
 • Co1e #3
  jaja kb 1? left 4 dead? de az is jó régi már... amúgy mindig van valami irányvonal.. pár éve a ww2 volt... most a zombik... de 1 év és jön a közeli jövő téma..aminek már az előszelét lehetett látni jó pár next gen játékon :) és jöjjenek csak a zombik túlélni jó :D
 • Zombee #2
  Szerencsére minden évben egy zombis játékra jut 100 egyéb. Ha pedig csak a valóban nagy címeket nézzük.... ööö mennyi is van?
 • paby88 #1
  hát nem tudom más hogy van vele de én már nagyon unom ezeket a zombikat...