Ötvös Tibor

Az Advanced Warfare-t folytatja a Sledgehammer Games?


Megjelent a Black Ops 3 és máris elindultak a találgatások a jövő évi Call of Duty rész kapcsán.

Megjelent a Call of Duty: Black Ops 3 és ahogy az már ilyenkor lenni szokott, máris elindultak a találgatások a 2016-os Call of Duty rész kapcsán. Erre persze rátett egy lapáttal a Sledgehammer Games társ-alapítója, Glen Schofield is, aki ma bejelentette, hogy következő alkotásuk munkálatai már javában zajlanak és természetesen figyelembe vették a rajongók megjegyzéseit és észrevételeit is a fejlesztés során.

Ez most azt jelenti feltehetően, hogy egy folytatásról beszél Schofield, ami cseppet sem meglepő, hiszen a csapat eddig összesen két Call of Duty címet készített, legutóbb épp az Advanced Warfare-ral jelentkeztek. És feltehetően egy Advanced Warfare 2-vel készül a csapat, ismerve az Activision logikáját. Mindenesetre a hivatalos leleplezésig minimum jövő februárig várni kell, többnyire akkor szokott megjelenni az aktuális Call of Duty részt bemutató sajtóanyag.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • robgros #7
    Miért is ajvékolnának a demokraták egy új 2. v.h.-s vonal miatt?
  • Paddy #6
    Azóta már eltelt hét év, ráadásul azt a részt a Treyarch készítette, akik akkoriban csak középkategóriás címekkel verették a mellüket. A mostani modern háborús szarságból már sok mindenkinek csömöre van (az előttem szólók leírták mi a baj). Jó lenne már legalább egy epizód kedvéért felfrissíteni a II. vh-s vonalat (persze majd megjelennek a demokraták és elkezdenek ajvékolni, hogy ez nekik mennyire fáj).
  • Nirz #5
    A legutóbbi 2.világháborús rész bukta volt
  • zenya #4
    Egy 2 vh-ra én is vevő lennék,vagy egy korunkbeli fps-re,nekem nem jön be ez a sok szuper képesség,holdra ugrálós,falon,plafonon faszom tudja hova fel nem mászós elcseszett játék.
  • robgros #3
    Vagy kereszteznék az idővonalakat. 21. század felszerelései, járművei a 2. világháborúban. Bár nem tudni, mennyire lenne CoD-os ez a verzió.
  • msnforever2 #2
    Vagy a múltba. Pl. a középkorba :D
  • Örm #1
    Én nem bánnám ha visszatérne a sorozat a II. VH-ba, vagy a jelenlegi korba.