Ötvös Tibor

Star Citizen - Mark Hamill akcióba lendül


Friss trailert kapott a sztárokkal telepakolt Star Citizen.

Korábban már bemutattuk a Star Citizen címet kapott alkotást, melyben nem leszünk híján sztároknak. Gary Oldman, Mark Strong, Mark Hamill, Andy Serkis és Gillian Anderson mellett John Rhys-Davies is tiszteletét teszi a program világában és a készítők most Hamill karakterét tették az új trailer középpontjába. Érdemes megnézni, hangulatos kis jelenet.

A játék története szerint az emberek világa hatalmas fenyegetéssel kell, hogy szembenézzen, mikor egy ismeretlen barbár horda bukkan fel egy ismeretlen univerzumból. Ez azonban csak a keret, a Star Citizen világában igazából szabadon csinálhatunk mindent. Ám ahhoz, hogy ezt megtehessük, ki kell érdemelnünk az állampolgárságot. Hogy ezt milyen úton tesszük, az teljesen ránk van bízva. Ha gondoljuk, beállunk a seregbe és folyamatos harcokban lépünk egyre feljebb a ranglétrán (Wing Commander). De szabad kereskedőként is érvényesülhetünk és saját hajónkkal szabadon kereskedhetünk (Privateer/Freelancer stílusban).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lostprophet #3
    Belinkelték, viszont valamiért a hirdetésblokkoló azt is blokkolja (legalábbis nálam, uBlock-ot használok, és amint kikapcsoltam, megjelentek a videók is).
  • cylonflatus #2
    A Tigris Szíve visszatért! Hail!
  • Luciferkee #1
    Nehéz lett volna belinkelni a trailert?