Ötvös Tibor

Fallout 4 - nem mindenki jön ki a bunkerből


Egy statisztika alapján a Fallout 4 játékosok 14.5 százaléka nem hagyta még el a Vault 111-et.

A Fallout 4 az év egyik legjobb alkotása és szinte biztos, hogy a hamarosan elinduló különböző ranglistákon előkelő helyet foglal majd el. A Bethesda alkotásának világa nem a legnagyobb, de azért rendesen el lehet veszni benne - már ha valaki veszi a fáradtságot és kijön a 111-es Bunkerből. A ma megjelent statisztikák alapján azonban jelen pillanatban is a rajongók 14.5 százaléka még nem lépett ki a biztonságot jelentő helyről.

Így az Enter the Wasteland Trófeát 85.5 százalék, a Born Reach-et pedig 84.4 százalék érte el. Előbbi jelenti azt, hogy mennyien hagyták el a Vault 111-et, utóbbi pedig akkor jelenik meg, ha a játékos fejlődése elérte az 5-ös szintet. A Fallout 4 egyébként továbbra is remekül fogy és a Black Ops 3-at már maga mögé utasította bevételek tekintetében. Kérdés, hogy a Battlefront mennyit változtat eme helyzeten.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xrm #5
    Ha mentésed kuka akkor megértem,de F3- pl utolsó mentést betöltve indul az új sztori teljesen új területekkel. Nem kell előről kezdeni
    Utoljára szerkesztette: xrm, 2015.11.18. 13:56:01
  • xrm #4
    Vagy csak nem tudott várni,és az eltolt megjelenés miatt már 9.-én akart vele játszani,és nyomta torrentről... a mentések megmaradnak csak az "acsi"-kat nem kapták meg...
  • e98ff #3
    Én is nagy rajongó vagyok, adtam is egy esélyt neki (bár nem eredeti, így nincs achievement). Nos, én kiléptem a bunkerből, majd azonnal a játékból is, és azóta sem vettem elő. Biztos nagyon jó, de majd akkor veszem elő (és akkor veszem meg), ha az összes DLC is kijött hozzá, és egyszerre akarom végigjátszani az egészet, komplettem. Hogy miért? A Fallout 3/NV-hoz is megvettem utólag a létező összes DLC-t, de előtte az alapjátékot olyan alaposan végigjátszottam, hogy már nincs kedvem újrakezdeni. Most a sok megvásárolt DLC ott "porosodik" a steames accountom alatt, és lehet ,hogy már soha nem veszem őket elő. Ugyanez volt a Skyrimmel is.
  • Paddy #2
    ...vagy nem tudják hol a kijárat.XD
  • Palinko #1
    lehet nem volt idejük játszani, vagy megunták