Ötvös Tibor

12 millió példányban kelt el a Fallout 4


Rekordot döntött a Fallout 4 első napi eladása.

Ami nem sikerült a Black Ops 3-nak, az bejött a Fallout 4-nek. A Bethesda Softworks alkotása a héten jelent meg és rögtön rekordot döntött első napi értékesítéseivel. A kiadó bejelentése alapján mindössze 24 óra alatt átlépte a 12 milliós darabszámot a program, ami 750 millió dolláros bevételt jelentett. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindent el is adtak, de a többség feltehetően kikerült a vásárlókhoz. Az azonban biztos, hogy az év legtöbb előrendelését a Fallout 4-re adták le és a Pip-Boy Edition az eddigi leggyorsabban eladott kiadás a játékvilág történetében.

A Fallout 4 további impozáns címekkel is büszkélkedhet. A digitális piacon is első helyen áll a program, a Fallout Pip-Boy pedig a legtöbbet letöltött alkotás az iTunes App Store-ból. A játék a Twitch közvetítésében is rekordot döntött, mint az év legtöbbet nézett alkotása. Éppen ezért nem meglepő, hogy a Bethesda már szervezi az utánpótlást és nem lepődnénk meg, ha jövő héten már milliárdos bevételről számolnának be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #5
    A Bad Company 2 és a BF3 számomra még igazi BF élményt tudott nyújtani, de utána valahogy elvesztették a fonalat
    Utoljára szerkesztette: Tower Guard, 2015.11.15. 10:23:18
  • lipovics #4
    nem sokáig.
  • alyr2 #3
    BF4 pörög mint a ventillator.
  • lipovics #2
    Cod halott, BF halott. Köszi EA, hogy ezeket a címeket is kinyírtad.
  • Sir Cryalot #1
    Gondolom erre van bedobva most az actiblizzitől hogy a cod meg még cinematic-ebb lesz meg hálívúd (mindent kérhettek csak 400 órást kampányt ne , abból nem lehet eladni évenként 2-őt).