Ötvös Tibor

Az első Mass Effect Andromeda trailer


A BioWare mégis egy Mass Effect Andromeda videóval lepte meg közönségét az N7 Napon.

Korábban arról hallottunk, hogy a BioWare az N7 Napon nem fog semmilyen Mass Effect Andromeda anyaggal jelentkezni, ám ez szerencsére nem így történt. Bár játékmenetet nem láthatunk a videóban, de ennek ellenére nem panaszkodhatunk, hiszen a hangulat meg van és a végén láthatjuk az űrhajót is, mely az Andromeda-galaxisba indul.

Az érdekesség a trailerben az, hogy a narrátori feladatokat Jennifer Hale látja el. Akinek nem ismerős a név vagy maga a hang, az feltehetően a férfi Shepard kapitányt irányította a Mass Effect trilógiában. Hale adta ugyanis a női kapitány karakterének a hangját és ez most érdekes kérdéseket vet fel. Vagy mégis felbukkan valamilyen formában Shepard a játékban vagy csupán csak a rajongóknak kedveskedtek az ismerős hanggal a fejlesztők. A Mass Effect Andromeda jövő év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TwistR #4
    "Vagy mégis felbukkan valamilyen formában Shepard a játékban vagy csupán csak a rajongóknak kedveskedtek az ismerős hanggal a fejlesztők."
    És mi a videó utolsó mondata?
    "This is Commander Sephard."
    Szóval ezt bonyolult volt összerakni :D
  • Csacsis #3
    Én tudom mi lesz a történet!
    Fogja magát a Harbinger, visszaküld egy Reaper-t az időben hogy elpusztítsa Shepard parancsnokot még megszületése előtt... ja nem, az egy másik franchise :Đ
  • Ender Wiggin #2
    titkon remélem, hogy a nagy ködösítés vége az lesz, hogy mégis shepard lesz. akármi mást hánynak össze, az már nem ugyanaz, főleg, hogy a reapereknél nyomasztóbb ellenséget kitalálni már nem lehet... akkor meg mi érteleme? nem lesz meg a fíling.
  • MoRT2195 #1
    Az első? Az E3-on már volt trailer, ami azért ennél jóval többet tartalmazott.
    Kérdéseket vet fel? Ha értetted a videót, semmi kérdést nem vet fel.
    Jó cikk lett...