Ötvös Tibor

Így fest a Need for Speed első 20 perce

Felkerült a netre a Need for Speed első 20 perce.

November 3-án jelenik meg a Need for Speed új része, melyet azonban az EA Access birtokosai mától már élvezhetnek is. Igaz, mindössze 10 órát tölthetnek a hivatalos megjelenés előtt a játék világában, de egy igazi NfS-rajongónak már ez is nagy dolog. Ennek köszönhetően ma fel is került a netre a program nyitánya és az első 20 perce.

A Need for Speed a Frostbite grafikus motort használja és bár teljes reboot lesz, de leginkább az Underground-részekre hasonlít majd a játékmenete. A The Run után ismét fontos szerepet kap a történet egy Need for Speed játékban. A befejezések attól függnek, hogy az öt lehetséges stílus közül melyiket választjuk: Speed, Style, Build, Crew, Outlaw. A végére pedig megismételjük a korábban már bejelentett rossz hírt: a közelgő megjelenés csak konzolokra érvényes, PC-re majd csak valamikor tavasszal jön a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mérlegjakab #3
    ugyan olyan fos árkád mint a többi.......... a videó alapján, de majd kiderül.
    Utoljára szerkesztette: mérlegjakab, 2015.11.02. 16:26:17
  • Ragnaar #2
    Hát a grafika 10/10 ettől nemigen kell jobb. Nekem ha nem lennének az élőszereplős átvezetők, lehet, hogy nem hiányozna, de elfér. Csakhogy egy igencsak nem elhanyagolható részlet nem derül ki a videóból az pedig ugye az autó fizikája, az irányíthatóság stb., Jah és ha nincs benne cockpit nézet akkor nekem már megspórolták az árát, ahogy azt a Grid2-nél is sikerült.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.10.30. 11:48:21
  • zsozso29 #1
    csak sötétbe lehet menni vagy mi