Ötvös Tibor

Mozgásban a Wolfenstein: Youngblood

Újra megmutatta magát mozgásban a Wolfenstein: Youngblood.

Július 26-án jelenik meg a Wolfenstein: Youngblood, melyben a széria történetében először ko-op módban tudhatjuk le a teljes történetet. A testvérpár akciója kapcsán ma érkezett egy újabb trailer, melyben bevetés közben is megfigyelhetjük a duót.

A sztori két főszereplőt kap Jess és Soph Blazkowicz személyében. A két lányt egyetlen cél vezérli: felkutatni az apukát. Ehhez Párizsban kell lecsapni a náci erőkre. A programban akár ko-op módban is letudhatjuk a teljes kalandot és minden eddiginél komolyabb RPG-fejlődési rendszert is kapunk. Várjuk a premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Omega #2
    Abszolút nem, sőt hiánypótló, a költségek miat nem sok valamire való kampány módos fpst adnak ki egy ideje. Ebben ugyan coop a kampány, de még ez is jobb mint ha csak mmulti lenne, vagy valami battlefield szerű minimalista megoldás.
  • kisiku #1
    Nem unalmas még? Még a New Order meg az Old Blood lenyelhető volt, oké csináltak egy alternatív történetet, egyfajta "mi lett volna ha". De aztán jött egy második rész, úgy hogy az első rész végén is meghalunk, de mégsem halunk meg, majd a második részben már végképp meghalunk...azaz mégsem...