Ötvös Tibor

A Trespasser vezeti fel a Dragon Age 4-et?


Bár a Trespasser DLC a Dragon Age: Inquisition előtt játszódik mégis nagyon úgy tűnik, hogy ez a csomag vezeti fel a negyedik részt.

A Trespasser DLC a napokban jelent meg és az eddig látottak alapján valóban az a csomag lett, melyre a Dragon Age: Inquisition rajongók vágyhattak. Bár a pakk a fő játék előtti eseményeket foglalja össze, mégis érdekes dolgokra bukkantak a rajongók. Aki esetleg még nem tudta le a sztorit és nem szeretne lelőni egyetlen poént sem az ne olvassa tovább, mert Spoiler veszély áll fenn (a videón a 20. perctől látható a jelenet).

Szóval bárhogyan is döntünk a csomagban a vége mindig ugyanaz: hősünk egy új szövetséges csapatot keres, akik segítségével levadássza Solast, a renegát tündét. A tagok már ismert területekről származnak (Orlais és Fereldan), ám az Inkvizítor szerint Tevinter Imperium Solas tartózkodási helye. Már pedig itt még nem jártunk és hozzátéve azt, hogy a tündéről viszonylag keveset tudhattunk meg (Dread Wolf neve ismerős lehet, ez Solas egyik álneve; ugyanakkor az indokai nem ismertek), feltehetően egy fő gonosztevőt vezetett fel a BioWare. A rajongók szerint pedig Solas van olyan érdekes, hogy a Dragon Age 4 fő karaktere lehet. A BioWare nem kommentálta a találgatásokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsusensei #2
    "Bár a Trespasser DLC a Dragon Age: Inquisition előtt játszódik"
    MICSODAAAAAAA ..most ez komoly? Aki írta a cikket hozzá nyúlt ehhez a játékhoz egyáltalán?
    Megsúgom a tespasser 2 évvel UTÁNA játszódik és igen felvezeti a kövi részt mivel lezárja az inkvizíció történetét.
    Másfelől solas karaktere nem egy ultimate renegát gonosz jóval árnyaltabb és ő maga sem biztos abban amit készül tenni.
    Nem spoilerezek, de a cikk írót sírva esdekelve kérem javítsa ezt az ordas hibát .
  • szmöre #1
    Megint egy pontatlan cikk, meg se lepodom.