Ötvös Tibor

Gears of War Ultimate Edition - újrakeverve a Mad World trailer is


A Microsoft még a Gears of War egyik legismertebb előzetesét is újrakeverte az Ultimate Edition kedvéért.

Vannak trailerek, melyek komolyan meghatározzák az első benyomást egy játékról és persze filmről is. Számomra a mai napig a Dead Island visszafele forgatott kislányos a kedvenc, még ha a játék messze el is maradt a várakozásomtól. A Gears of War első részének marketingjét a Mad World trailer határozta meg és a jelek szerint ezt tudja a Microsoft is.

Ma ugyanis megjelent a neten a Gears of War Ultimate Edition grafikus motorjával a híres Mad World jelenetsor, melyet továbbra is érdemes megnézni. A csomag egyébként augusztus 25-én jelenik meg Xbox One-ra és majd utána jön a PC-s port is. A Gears 4 pedig csak jövőre lát napvilágot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #1
    A gears of war úgy készül, hogy a duke nukem 3d-ből kivonják a színeket, és a prostituáltakat, nyakonöntés homályblurrel, meg bumfordi páncélokkal (már már warcraftosan bumfordi) , és kell még egy szép szelet is a microsoft pénzéből marketingre.

    Viszont az epic megagames meg egy életre megalázta magát , szóval bizonyos tekintetben win-win szituációnak lehetünk tanúi.