Ötvös Tibor

Szexuális bűncselekmény miatt csere az NHL 16 borítóján

A Chicago Blackhawks sztárja, Patrick Kane lekerült az NHL 16 borítójáról.

Komoly botrányba keveredett az NHL-ben szereplő Chicago Blackhawks sztárja, Patrick Kane aki egyébként az NHL 16 idei borítóján is szerepelt. A sportolót ugyan nem vádolták még meg, de a hírek szerint egy nő egy együtt töltött hétvége után bement a rendőrségre és nemi erőszakkal vádolta meg Kane-t. A nyomozás tart, ám ez már önmagában elég volt az EA Sports számára és lekerült a borítóról a Chicago Blackhawks sztárja.

Az idei lett volna egyébként az első olyan NHL-borító, melyen két sportoló szerepel, de most jelen pillanatban csak a szintén a Chicago Blackhawks csapatát erősítő Jonathan Toews szerepel rajta. Nem ez az első eset, hogy a jégkorongos alkotás kapcsán le kell cseréni a sportolót. 2004-ben Joe Thornton volt az eredeti kiszemelt, akit egy botrány miatt az Atlanta Thrashers szárja, Dany Heatley váltott.

A játék megjelenése után azonban Heatley részese volt egy autóbalesetnek, melyben meghalt csapattársa, Dan Snyder, így végül a Colorado Avalanche centere, Joe Sakic került a következő adag borítóra. Így azt az érdekes helyzet állt elő, hogy egy évben két különböző sportoló szerepelt egy NHL játék elején.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!