Ötvös Tibor

Hulk Hogan helyett a T-800-as jön a WWE 2K16-ba


A Hulk Hogan WWE 2K15 DLC lekerült a kínálatból és a következő részben is más karaktert kapunk a sportoló helyett.

Most nagyon szívhatja a fogát az a WWE 2K15 vásárló, aki annak idején megvette a Hulk Hogan DLC-t. Az várható volt ugyanis, hogy a csomagokat eltávolítják az online felületekről, ám az mindenkit meglepett, hogy a DLC-t korábban megvásárló játékosok sem tudják betölteni Hulk Hogant.

Mindenesetre közben az is kiderült, hogy a WWE 2K16 előrendelői az Arnold Schwarzenegger T-800-as karakterét kapják meg, mint irányítható harcost. Mozgásban még nem láthattuk a harcost, ám lejjebb megtekinthető a bejelentéshez csatolt trailer, melyben a klasszikus nyitányt tekinthetjük meg kicsit átalakítva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #8
    Legközelebb ha egy niga lefehérezi az embert akkor menni kell és feljelenteni rasszizmusért, aztán majd megy a pislogás a tárgyalás végeredményén, bármi legyen is az majdan. :D
  • Tetsuo #7
    Ha gyilkolt volna, pár évre börtönbe menne, de nem törölték volna a karrierjét...

    Az a durva, hogy ez egy PRIVÁT beszélgetés volt!
  • Ragnaar #6
    De csak amíg véletlenül ki nem mondja az N-wordst kétszer is. Akkor megy a Kraken megint, és T800 DLC-nek is lőttek.
  • Paddy #5
    Áhháá értem már! Szóval ilyen ez a demokrácia! Ha önálló véleményed van egy adott népcsoportról - mert mondjuk nem kedveled őket - akkor még a létezésed is törlik.:D Uram bocsánat, de ebben a rohadt nagy demokráciában miért kell nekem kötelezően szeretnem mindenkit? Ugyan úgy jogom van az elfogadásra, ahogy a kirekesztésre.
  • Szefmester #4
    A karakter alkotó felületen eddig is meg lehetett csinálni.... nem értem mire ez az egész. Spórolnak az embernek kb 3 órát ezzel.. maximum... (akkor már mozdulatok és miegymások is megvannak mellé)
  • cenobite #3
    Bazzz... Sugárban hányok. Mi a f*szom köze van a T-800-asnak a pankrációhoz? Ez az egész Hogan ügy már nevetséges és egyben kurva gáz (a wwe részéről).
  • Jawarider #2
    Köszi Hulk :)
  • Tetsuo #1
    Milyen szánalmas ez a liberalizmus.