Ötvös Tibor

Csak emberekkel lehet romantikus kapcsolatunk a Fallout 4-ben

Társainkkal lehet romantikus kapcsolatunk a Fallout 4-ben, de csak ha emberek.

November 10-én jelenik meg a Fallout negyedik része, melyben összesen 12 társat kapunk. Ahogy az más RPG-kben lenni szokott ezek többségével lehet romantikus kapcsolatunk (de a történet során csak eggyel, nem lehet partiba vágni mindet) és az sem számít, hogy ellenkező nemű vagy velünk azonos a kiszemelt partner. Az azonban fontos, hogy ne gép legyen.

Preston Garvey és Piper éppen ezért fogékony lesz a közeledésünkre, míg Codsworth nem, hiszen utóbbi egy Mr. Handy robot. A románc egyébként a szexig terjed, ami újdonság lesz a Fallout-világában, hiszen a New Vegasban is csak a flörtig juthattunk, a Fallout 3-ban pedig egy prostitól kaptunk ajándékokat. Azonban nem kizárt, hogy a rajongók készítenek egy modot, melyet feltelepítve már a robotokat is "megolajozhatjuk".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #8
    Majd jönnek a felvilágosult zoofilok és perelni fogják a Bethesda-t a jogaik csorbítása végett, no meg, hogy ők most ezzel ki lettek rekesztve!:D Aztán beállnak a sorba a nekrofilok és a pedofilok is.:D
  • SaGa #7
    A Fallout-világában a szex nem újdonság. Az első, vagy a második részben pornósztárként is lehetett pénzt (kupakokért kupakolni) keresni. Persze a felvételt nem mutatták be...
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.07.28. 08:29:47
  • Sir Cryalot #6
    -ez a bulvárszagú cikk akár az indexen is megjelenhetett volna, valamelyik ügyeletes gutaütött önértékelés-zavaros szerző tollából .
  • Eriongtk #5
    Vissza is mondtam a gyűjtői kiadásomat emiatt :(
  • cateran #4
    Szo szerint sugarzo szepseg :D
  • Szefmester #3
    De még supermutantot és ghoult sem... pedig egy ghoul asszonyka örök szépség :D
  • Cickány90 #2
    Nem lehet deatchlaw-ot feleségül venni?! -1/10
  • KRTuning #1
    New Vegasban volt szex alapból.