Ötvös Tibor

Két évig rögzítették a Fallout 4 13 ezer soros szövegeit

Komoly mennyiségű dialógust kínál majd a Fallout negyedik része.

A Fallout 4 hatalmas lesz és a dialógusok is ennek megfelelően terjedelmesek lesznek - legalábbis ezt árulta el Todd Howard. Egy, a The Telegraph oldalán megjelent interjúban Howard elárulta, hogy a színészek 2 éven keresztül mondták fel a közel 13 ezer sornyi szöveget.

Ezen felül az is kiderült, hogy kimondottan fontos lesz, melyik nemet választjuk az elején. "Szerencsénk volt, hogy két ilyen remek szinkronszínészt találtunk és érdekes is, hiszen a nő másképpen reagál vagy cselekszik bizonyos helyzetekben mint a férfi. Szóval egyes jelenetek másképpen alakulnak attól függően, hogy a férfi vagy a női hőst választjuk." A Fallout 4 november 10-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #10
    Amit a DA2-3 es ME3-mal muveltek...hat nem semmi :D Ugyanugy lekuzdottek magukat topgradebol kozepszarra, mint a Blizzard (mondjuk az elobbi az EA-val fekudt ossze, utobbi meg az Activisionnel..hat meg is lett az eredmenye) Mar nemhogy jo jatekokat nem dobnak piacra, de lassan mar tisztes iparosmunkat sem
  • cateran #9
    Komolyan? Nalad az ME a CoD szintjen van? No comment, de 1 orvos megnezhetne....
  • wraithLord #8
    A Bioware is tud fejlődni... Visszafelé... Kár értük. De amit mostanában csinálnak az EA égisze alatt, az kezd rendkívül röhejes lenni. Az árnyékuk árnyékai egykori önmaguknak.

    Amikor a Dragon Age II megjelent, azt hittem, annál már nincs lejjebb (Bioware szinten). De amikor kijött a DAIII, a második rész hirtelen k*rvajó játékká lépett elő nálam...
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.07.22. 20:54:55
  • Sir Cryalot #7
    "Hol van ez a Mass effect-hez képest :D "


    dudebro ( mass effect, gears, cod, bf, stb) >......................................................................................................... dudebro/shooter/akciorpg hybrid (rage, metro, wolfenstein stb.) > ---------------------------------------------------------------------------------------->---------------------------------------------------------------------------------------------------->---------------------------------------------------------------------------------------------------->---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->------------------------------------------------------------------------------------->------------------------------------------------------------------- rendes, fejlődni képes studiok játékai ( remélhetőleg f4 , !nem activision! !nem EA! )



    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.07.22. 12:39:15
  • BrockSamson #6
    Persze, persze, nem kotekedni akartam.
  • ElNano #5
    Egyértelmű, nekem is elég sokat fejlődött az angolom 5 év alatt. De szerinted ennél a témánál mennyire releváns ez a felvetés és mennyire oltaná ki bármilyen fordítás létjogosultságát az efféle megközelítés?
  • BrockSamson #4
    5 ev alatt egesz jol meg lehet tanulni angolul. :D
  • ElNano #3
    Na, akkor ennek sem lesz magyarítása ebben az évtizedben, a New Vegasé is totális csőd lett. (Csak 5 éve szenvednek vele...) :D
  • laci0604 #2
    Hol van ez a Mass effect-hez képest :D
  • Hengelhoffer #1
    Gondolom ez már nem fog magyar nyelven megjelenni. :(