Ötvös Tibor

F1 2015 - nincs Karrier-mód

Nem lesz Karrier-mód az F1 2015-ben.

A Codemasters úgy döntött, hogy az új generáció megjelenésével újrakezdi a száguldó cirkusz világát bemutató F1-franchise-t is, melyben láthatóan a külsőségekre fektették a legnagyobb hangsúlyt. Éppen ezért, a rajongók legnagyobb meglepetésére a belső lehetőségek megsínylették ezt és az olyan, korábban alapnak számtó módok, mint a Karrier nem lesznek elérhetők az idei kiadásban.

A hivatalos indoklás alapján nem értéke el azt a szintet, mellyel elégedettek lettek volna, így majd csak az F1 2016-ban lesz benne a mód. Ahogy egyébként a Classic, a klasszikus versenyeket életre keltő lehetőség sem lesz elérhető. És sajnos a későbbiekben, a megjelenés után sem kapunk egy Carrier-DLC-t vagy ilyesmit. Az F1 2015 pénteken jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • atiwrc #8
    RBR-ben erre van lehetőség :D

  • bunny #7
    Ez a hivatalos F1 játék, a hivatalos csapatokkal és versenyzőkkel. Ezt így sehol máshol nem kapod meg, mert le van védve. Ezért fizet aki megveszi, hogy az előtte levő autó fölé ne Sebastian Vetler legyen írva, hanem Vettel, és a piros autó Ferrari legyen ne mittoménmi, Ferraro :)
  • Ender Wiggin #6
    Gondolom úgy lesz, mint anno EA-nél. Egy évad és ha vége, akkor kezdheted újra. Mondjuk eddig sem volt különösebb látszata, hogy sok évet lehúz az ember. Nem lehetett visszakeresni a korábbi szezonok eredményeit, nem láttam egy vitrint a kupákkal, semmi statisztika (csak a játékos összevont statjai, ami nem ugyanaz, mint a karrier stat). Az a baj, hogy amúgy sem volt túl acélos játék, főleg így, hogy évente tolják. Most még egy vonzó aspektust nélkülözni fog, kinek kell majd? Mert ettől még nem lesz sokkal jobb szimulátor, mint volt.
  • crazykid8383 #5
    "a megjelenés után sem kapunk egy Carrier-DLC-t vagy ilyesmit."

    Azt hiszem azért nem mindegy mit kapunk DLC-ben esetleg.

    Carrier - azaz hordozó, vagy anyahajó.
    Career - vagyis szép magyarosan mondva, karrier. :)

    Tudom ezt bárki benézheti. :) De milyen király lenne anyahajóval az F1-es kocsik között, vagy anyahajón versenyezni... :D
  • KRTuning #4
    Sőt, autók sem lesznek benne, se menü, még lemezzel sem kell majd bajlódnod. Nem lesz.
  • Poetro #3
    Egyébként vasárnap, amikor a versenynap van, nincs is nyitva Aldi.
  • Poetro #2
    Gondolom lehet menni a pályákon körbe-körbe.
  • Shan #1
    Akkor mi lesz benne? El kell gurulni az Aldiba két kifliért?