Ötvös Tibor

Végre megmutatta magát a Mass Effect Andromeda

Az Electronic Arts expójának egyik fénypontja volt a Mass Effect Andromeda leleplezése.

Véget értek a találgatások! Az Electronic Arts az éjszaka leleplezte végre hivatalosan is a Mass Effect franchise következő darabját, mely az Andromeda alcímet kapta. A játékról sokat nem tudhatunk meg, így a főszereplő kiléte is rejtély, de az első trailer hangulata mindenkit magával ragadott.

Be kell vallanom, hogy elsőre azt gondoltam, hogy az Outlaws esetleges rebootja kerül majd bejelentésre, hiszen a western-hangulat csak úgy áradt a képekből (és a zene is eme irányba tolt). Mindenesetre a játék az Andromeda-galaxisban játszódik és bemutatkozott a teljesen újragondolt jármű, a Mako is. A játék jövő év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    hagyd már az androgén dudebro-t! ez jó poén volt egy éve. újítsunk :-D
    egyébként ez így ránézésre rohadtul nem egy másik galaxis. N7, meg Mako. Az trilógiából. Nem arról papoltak, hogy új sztorit kezdenek? Ahol N7-esek vannak, ott kizárt, hogy nem a reaperek a legnagyobb veszedelem (ha most kitalálnak valami még erősebbet, akkor kapják be, az olyan, mint a jurassic park: t-rex aztán több t-rex, aztán t-rexnél is nagyobb hüllő, majd kurva nagy hülő, ami még hibrid is). Esetleg most szétrúgjuk a starchild seggét, vagy mi?
  • Sir Cryalot #1
    Szépen rímel az androgénnel az alcíme , nem is csoda, elvégre dudebro játékban androgén a gyengébbik nem is, lásd gears of war :D
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.06.16. 12:27:05