Ötvös Tibor

Fallout 4: elindult a visszaszámlálás

A Bethesda holnap hivatalosan is bemutatja a Fallout negyedik részét.

Végre holnap megtörténik! A már évek óta pletykált Fallout-franchise negyedik részét a holnapi napon, helyi idő szerint délután 4 óra körül mutatja be a nagyközönség előtt is. A hivatalos oldalon jelen pillanatban mindössze egy visszaszámláló látható és feltehetően az első információkat is ezen a helyen ismerhetjük majd meg. Várjuk szeretettel.

A Fallout franchise legutóbbi tagja, a New Vegas volt mely kissé megosztotta a rajongókat is. Éppen ezért úgy tűnik, hogy most a Bethesda vette kezébe a munkálatokat (kivéve, ha nem a Fallout 4 hanem a New Vegas 2 lesz leleplezve). Mindenesetre holnap ilyenkor már többet tudunk és persze amint lehet be is számolunk az értesüléseinkről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #2
    Jaja, jó kis cucc (volt?) az, főleg hogy a publikum irdatlan jó modokat tákolt össze hozzá...
  • takysoft #1
    "New Vegas ... kissé megosztotta a rajongókat is."

    A rajongókat minden megosztja. De aki játszott vele, az imádta. Pontosan ugyanaz a beteg(ha nem betegebb) világ van abban is. F3-ból 9 millió fogyott, New Vegasból olyan 7,8 millió körül. Az eredeti nagyjából 90% körüli pontokat kapott, a New Vegas 80% körülieket.
    A fő történet persze valamivel kevésbé látványos, de sidequestből még több van benne, mint a F3-ban, és mind nagyon izgalmas. Sok szempontból jobb is, mint a F3. Jobban kiegyensúlyozott harcrendszer, szabadabb világ (mert oké, a F3 openworld, de sok helyen (főleg DC területén) úgy érzi az ember, hogy eléggé be van zárva egyes régiókba, illetve kizárva párból, amik a fő story számára fontosak.)

    Nekem egy építő jellegű kérdésem van a Bethesdához. Ha már nem lehet a játékban gyerekeket ölni(ami akár jogos is lehet), akkor ne csináljanak a játékba egy kimondottan fontos várost, ami csak gyerekekből áll. Ahová persze feltétlen be kell jutni, de nem engednek be, amíg nem segítek nekik...