Ötvös Tibor

Jövő év elején jön a Resident Evil Zero remake

A Capcom a Resident Evil feldolgozások sikere miatt újabb részt vesz elő.

A Capcom örömmel jelentette be, hogy a legutóbbi Resident Evil remake átlépte az 1 millió eladott példányszámot és ez arra ösztönzi őket, hogy újabb részeket vegyenek elő. Ennek újabb eleme a ma bejelentett Resident Evil Zero remake, mely 2016 elején jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, X360-ra és Xbox One-ra.

A program egyébként most először jelenik meg a Nintendon kívül más platformokra is. A Resident Evil Zero a Resident Evil eseményei előtt játszódik és a Bravo csapat egyik tagja, Rebecca Chambers és egy szökött fegyenc, Billy Coen a két főszereplője a sztorinak. A fejlesztésben egyébként Koji Oda, az eredeti program direktora is részt vesz, ami jó hír. Kérdés, hogy meddig folytatódnak a remakek és mikor kapunk egy valódi folytatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Remélem a trend marad, és sok régi klasszikusból lesz valamivel naprakészebb verzió. És nem csak konzolokra, konzoljátékokból.
  • Hoz_Hun #1
    Király! Örülök neki.
    Csak attól tartok a hülye tárgykezelésen nem javítanak. Ha betesznek ládákat az sokat dobna rajta. Mert különben megint megy az a ház haljában a zsibvásár a rengeteg kipakolt lim-lommal.